2 Günde Ayt Kimyanın Çoğusunu Bitireceğim

gangonur

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar 2 günde ayt kimyanın yarısını bitireceğim ve kendime inanıyorum ve yapacağımda 1 soru bankasından çözcem ve 1 konu anlatımı kitabından dinlicem ve sonra bütün o konulardan çıkmış soruları çözcem çözdüğüm soruların %70 den fazlası doğru ise başarmış sayıcağım kendimi ve ne yaptığımı da buraya diyeceğim yarından itibaren başlıyorum planlarım bunlar

Gün 1 : Rutinler (Paragraf 30 Soru Problem 30 Soru) Modern Atom Teorisi , Gazlar , Çözeltiler , Kimya ve Enerji , Kimyasal Tepkimelerde Hız + İşlediğim Konulara Kadar Soru Çözümü
Gün 2: Rutinler (Paragraf 30 Soru Problem 30 Soru) Kimyasal Tepkimelerde Denge + İşlediğim Konulara Kadar Soru Çözümü

NOT : Fen Lisesi Öğrencisiyim 11. Sınıfta kimyam sanırım hiç 95 den aşağı gelmedi ve 1 kaynak bitirmiştim ondan temelim kimya için sağlam 0 Değilim yalandan 0 ım falan demicem bu konuda ama TYT de Gerçekten Kötüydüm Yarın sabah kalkıyorum ve akşama kadar çalışıyorum artık şunu anladım ben bir günde rutin + 1 Ders Çalışmalıymışım

ama gerçekten çoğu şeyi unuttum ama hızlı hatırlarım sanırm ve dengenin yarısı eksik

2 günde daha organik kimyanın yarısını bitiremezsin. Ayrıca önce türkçe de eksiklerini gider çoğusunu nasıl bi kelime

Arkadaşlar başaramadım denge hariç bitti denge yetişmedi pajahajajaj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama denge hariç herşeyi bitirdim yani basitti bro 😎😎

2 günde daha organik kimyanın yarısını bitiremezsin. Ayrıca önce türkçe de eksiklerini gider çoğusunu nasıl bi kelime
2 gün uğraşsam organik kimyayı bitiririm kankam günde 12 saat çalışsam 4 gün ediyo 2 gün dediğin 48 saat çok rahat bitiririm brom

2 gün uğraşsam organik kimyayı bitiririm kankam günde 12 saat çalışsam 4 gün ediyo 2 gün dediğin 48 saat çok rahat bitiririm brom
Önceden bilmiyorsan bitiremezsin

Kankam 48 saat diyorsunuz net biter videolar 18 saat falan total
Knk bilgiyi dümdüz öğrenmek işe yaramaz öğrendiğin bilgiyi bi sindirme süresi var onu geçtim organik baya ezber sadece videoyu izleyip öğrendim diyemezsin kendin de ekstra ezberlemen lazım sorularını çözmek lazım tabi bunlar kendi fikrim belki sen gerçekten verimli şekilde 2 günde bitirirsin. Ama ben günde 3 saat fln organik çalışarak 2 haftada bitirmiştim geçen yıl.

Nooldu konuları mı azalttılar ya bizim zamanınızda kapkalın organik kitabımız vardı hoca 4 ayda anca bitiriyodu

Geri