Uzun Yol Herkesi Tatmin Edecek Şarkı Önerileri

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,397
Uzun yola cikacaz annem, dayım, ben, kardeşim. Benim şarkıları dinlemezler dayım Azer bülbülcü başka birsey açamıyor adam. Azer Bülbül ile de yol bitmez. Hepimize uyacak şarkı önerileri lazım mesela bu ara şu şarkıyı keşfettim ben beğendim onlarda beğenir biraz daha böyle enerjik şarkılar lazım. Birde trt müzik sabah erken saatlerde türk halk müziğinden böyle iç anadoluya özgü hareketli türküler çalar ya öyle şarkılarda olabilir.

Uzun yola cikacaz annem, dayım, ben, kardeşim. Benim şarkıları dinlemezler dayım Azer bülbülcü başka birsey açamıyor adam. Azer Bülbül ile de yol bitmez. Hepimize uyacak şarkı önerileri lazım mesela bu ara şu şarkıyı keşfettim ben beğendim onlarda beğenir biraz daha böyle enerjik şarkılar lazım. Birde trt müzik sabah erken saatlerde türk halk müziğinden böyle iç anadoluya özgü hareketli türküler çalar ya öyle şarkılarda olabilir.

bası yüzde 400 yapıp dinlemen lazım

Bu kafiyeyi, bu uyumu baska bir şarkıda bulamazsin dostum.

Önerileriniz için çok sağolun tüm memlekete adımı escinsel olarak çıkartmak için garantili öneriler

o iş çok zor yok ki küfürsüz yeni nesil şarkılar hepsinin ağzında meyve tabağı gibi ana bacı dönüyor karadenizliysen kemence horon gibi seçeneklerden başka wegh ati sagopa gibi şarkıcılara bakabilirsin küfürsüz şarkıları var özellikle sagopa yaşlı planet 24 falan güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,213
Üyeler
202,228
Son üye
vicryosser3
Geri