Yok boştu az önce kullandım şimdi kullanılmış gözüküyor. Yani iade alacağım.Yine kullanılmış mı görünüyor?
Yok boştu az önce kullandım şimdi kullanılmış gözüküyor. Yani iade alacağım.Yine kullanılmış mı görünüyor?
Steam microsoft aynı anda mı geldi önceden de mi öyleydiYok boştu az önce kullandım şimdi kullanılmış gözüküyor. Yani iade alacağım.
Yenilendiği gün Microsoft ve Dizi Film vardı. Bugün Steam de geldi.Steam microsoft aynı anda mı geldi önceden de mi öyleydi
Benimde aynısı oldu. Acaba kullananlarda sıfırlandı mı kiYenilendiği gün Microsoft ve Dizi Film vardı. Bugün Steam de geldi.
30+ Yaşı olanlara da geliyor hocam. Bizzat bizden biliyorum.Galiba bu 26 yaş altı için. Bana bu kampanya hiç gelmedi şimdiye kadar
Bana gelen indirimde %50 görünüyor ama işlem başına 75 tl ve toplamda en fazla 150tl indirim görünüyor.Microsoft hesabı bakiyesi: 0 USD yazan yere mi yükleyeceğiz bakiyeyi birde usd olarak mı yüklense promlem olmaz demi ilk defa yükleyeceğim yoksa sadece oyun mu alacagım zaman 300 geçmem mi gerekiyor anlamadım orayı![]()
Hocam teşekkür ederim bende de yoktu, mesajınızı görünce bakayım dedim bana da gelmiş.Yenilendiği gün Microsoft ve Dizi Film vardı. Bugün Steam de geldi.