Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

saç ektirmek de bir işe yaramıyor tekrar dökülüyor,bu işin oluru artık sadece hormonlarla oynamaktan geçiyor ki daha gelişimimi doğru tamamlayamadım bile,gelişim tamamlanana kadar hormonlarda oynamak çok riskli zaten gelişim tamamlanana kadar kafada saç kalmaz yani iki ucu b0klu değnek misali çare yok buna
Abimin saçıda döküldü. Biraz tarif ettiğin şekilde oldu. Bir kere ektirdi beğenmedi bir daha ektirdi. Şu an saçı güzel duruyor, işe yaramıyor diye bir şey yok. Olmadı peruk takarsın? Sen şu anda sadece çaresizce hiçbir çözüm yokmuşcasına takılıyorsun. Her şeyin çözümü var. Saç sorunu için doktora görünmen en iyisi. En azından dökülmeyi engelleyemese bile yavaşlatıcı bir şeyler önerebilir.

Annem ve babamda çok güçlü saç döküle genleri var ve bunlar bana geçti,tüm dayılar ve amcalarımın kafasında babamda dahil 1 tel saç yok sadece yanlarında saç var,şuan 18 yaşındayım ve artık o klasik M şekli dökülme oldu ve sadece iş bu da değil artık o M şeklinin orta kısmında bulunan o düz şerit de çok fazla döküldü ve kafamın tam orta kısmındaki yerlerde acayip açıldı,artık bu psikolojimi bozdu birine bakıyorum 18 yaşında saç çizgisi anlının ortasında başlıyor ben 18 yaşında ciddili kel kaldım ama nasıl yani çok fena,psikolojimi çok etkiledi yaşıtlarımda aslan yelesi gibi saçlar var bende 2-3 tel kaldı,ne kullanırsam kullanayım durduramadım ben ne günah işledimde bu şekil şanssız doğdum bilmiyorum iyi değilim mental olarak çöküyorum kendime zarar vericem en sonunda kimseye derdimi anlatamıyorum
Ektirirsin kardeşim 60-70 bine çözüluyor çok kafama takma hayatta her şey var

minoxil + finastirit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,254
Üyeler
202,237
Son üye
orest37
Geri