🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Aliexpress den 1000tl ye aldığımda cidden bu fiyata güzel ürün demiştim. Stickleri sağa sola sert sürtünce ringin temas ettiği yer tırtıklı bir hal alıyor ve kılçıksız kaymıyor. Tactical Combat ve Mortal dan daha iyi bana göre o yüzden tekrar alıp Combatı kaldıracağım.
Bende şirkette Gulikit KK3 Pro kullanıyordum şirkette ASURA kullanırım 😅

Arkadaşlar f1 için nasıl olur asura direksiyon için bütçe yok uygun bir controller bakıyordum
F1 için ideal bir kontrolcü bu fiyata daha iyisini alamazsın zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LOGİTECH G F710 a göre daha iyi midir?
Şunu söylüyorsun şuan GTX 1050 Ti mı daha iyi yoksa RTX 5060 mı öyle düşün

Kötü bir kontrolcü değil ES PRO ama çok sade ve düz bir kontrolcü ASURA çok daha dolu hem özellik olarak hem kutu içeriği olarka
Aşırı özellik beklemiyordum bt gecikme değerleri çok iyiydi es pro nun o yüzden tercih ettim 1970 TL ye 2 ay önce aldim fiyat olarak nasil sizce

hepsiburada üzerindende mevcut 25 hepsipara veriyor ordanda alabilirsiniz pay bakiyeniz varsa

F1 için ideal bir kontrolcü bu fiyata daha iyisini alamazsın zaten

Şunu söylüyorsun şuan GTX 1050 Ti mı daha iyi yoksa RTX 5060 mı öyle düşün
Hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:
Aldım bende asura heryer gamepad oldu

Aşırı özellik beklemiyordum bt gecikme değerleri çok iyiydi es pro nun o yüzden tercih ettim 1970 TL ye 2 ay önce aldim fiyat olarak nasil sizce
Gecikme sizin için önemliyse alınabilecek bir kontrolcü ES PRO ama çok basit bir kontrolcü

hepsiburada üzerindende mevcut 25 hepsipara veriyor ordanda alabilirsiniz pay bakiyeniz varsa
Güzel bilgilendirme konuya ekliyorum.

easysmx 5 yanına aldık umarım beklediğimiz kaliteyi verir, konu sahibine teşekkürler (y)

Wayyy arkadaşşş keşke farelerde de böyle gittikçe daha fiyat performans ürünler çıksa

Geri