🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yıllarca dualshock 3,4 ve 2 yıldırda dualsense kullanıyorum daha önce hiç çapraz analoglu kol kullanmadım sipariş verdim ama endişem de yok değil çapraza karşı rahatlık açısından
hocam ben 2 sene dualsense kullandım PS varken daha sonra pc için Gamepower force aldım çeşitli AAA oyunları oynadım en son crimson Desert 160 saat oynadım alıştıkdan sonra baya rahat

hocam normalde vader 5 pro almayı düşünüyordum, asuranın tasarımını beğenmedim ama fiyat farkına değmiyecekse uğraşıp customize edebilirim, bütçe önemli değil ömürlük kol arıyorum sizin tavsiyeniz hangisi ve neden acaba?

Kaçırdık ya tekrar gelir mi?

Ps5 uyumlu değildir değil mi?
maalesef değiller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam normalde vader 5 pro almayı düşünüyordum, asuranın tasarımını beğenmedim ama fiyat farkına değmiyecekse uğraşıp customize edebilirim, bütçe önemli değil ömürlük kol arıyorum sizin tavsiyeniz hangisi ve neden acaba?
Vader 5 Pro bu cihazdan çok daha kaliteli bir cihaz premium segment bir ürün Vader 5 Pro ama ASURA dediğimiz ürün daha çok orta segment kalitesine yakın bir ürün diyebilirim ömürlük bir şey arıyorsan Vader 5 Pro alman daha mantıklı alternatif istersen GameSir G7 Pro veya ZD Ultimate Legend'a bakabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçırdık ya tekrar gelir mi?
bu fiyata sanmam lansman fiyatı olduğundan ama 1900 leri bulma olsalığı var

bu şarj standında kp40 şarj olur mu

yüksek ihtimal uymayabilir pinlerin hizası ve kontrolcünün şekil olarak dock'a tam oturması lazım
1788037146220.webp

Asura

1788037191489.webp

kp40

Geri