🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yıllarca dualshock 3,4 ve 2 yıldırda dualsense kullanıyorum daha önce hiç çapraz analoglu kol kullanmadım sipariş verdim ama endişem de yok değil çapraza karşı rahatlık açısından
3 tane arkadaşımı xbox tipine geçirdim hepsi gayet memnun kaldı. Bir tanesi xbox tipi almamak için 700tl ye çakma dualshock aldı ardından pişman olup ATK Axe Pro aldı şimdi eşe dosta Asura önerince o da insanları ikna etmeye başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alışman en fazla 2 3 hafta sürer sonra fark bile hissedilmez.

nasıl yani ps düzeni yapabiliyor mutum
Hayır ben D-Pad'den bahsediyorsunuz sandım Asura simetrik bir model değil Asimetrik değiştirilemeyen modüler olmayan bir yapıya sahip

Daha yarım günde bi gamepad nasıl 200 lira zamlanabilir anlamıyorum 1700 lira yazılmış ama şimdi 1900 lira 😮‍💨

Bende o durumdan muzdaribim ama baya fazla YouTube kanalı da reklamını yapmış vs derken hemen zamlamislar ya
Şu forum sitelerine indirimleri mesaj atacak ya da bildirim göndericek bi özellik gelse keşke. Birisi yorumumu beğendiğinde ya da cevap verdiğinde hemen chrome bana bildirim gönderiyor ama indirim kısmında o özellik yok heralde. TR sağ olsun herkes aç gözlü oldu ve uygun fiyatlı ne olsa stokçuluk yapıldığından hiç bişeyi normal fiyatına bile alamıyoruz.

Biraz uyuyayım dedim neler kaçırmışız gene ** böyle hayatın ya

Easysmx x20 mi konudaki mi? x20'yi hikayeli oyunda kullanıyorum. Ayrıca PES-Fifa falan için F710 kullanıyorum, öneriye açığım.

Şu forum sitelerine indirimleri mesaj atacak ya da bildirim göndericek bi özellik gelse keşke. Birisi yorumumu beğendiğinde ya da cevap verdiğinde hemen chrome bana bildirim gönderiyor ama indirim kısmında o özellik yok heralde. TR sağ olsun herkes aç gözlü oldu ve uygun fiyatlı ne olsa stokçuluk yapıldığından hiç bişeyi normal fiyatına bile alamıyoruz.
bildirim sistemi var hem telefon hem pc için sıcak fırsatlara girip sağ üst taraftaki takip butonuna basmanız gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Easysmx x20 mi konudaki mi? x20'yi hikayeli oyunda kullanıyorum. Ayrıca PES-Fifa falan için F710 kullanıyorum, öneriye açığım.
Hayır Easysmx x20 değil bahsedilen Aolion K20 klonu Gamepower Asura kontrolcüsü ve kullandığınız F710 bir tarihi eser onun yerine konudaki alacağınız herhangi bir kontrolcü ondan kat ve kat iyidir.

Daha yarım günde bi gamepad nasıl 200 lira zamlanabilir anlamıyorum 1700 lira yazılmış ama şimdi 1900 lira 😮‍💨
incehesap hep böyle yapıyor. Birkaç saat ucuza satıp sonra 200-300 tl zamlıyor. Aynısı kp40 da olmuştu. Birkaç güne 2000 tlyi geçer asura

Geri