lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
yetkilileri etikeyeblir misiniz, bunun hakkında video çeksinler. geçmiş olsun hocam
Mining PSU` su olması sanki bir eksiymiş gibi ifade ediyorsun doğru bir yaklaşım değil.İstediğin kadar no-name olmasın. Minning PSU'su.
Çok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye düşünmüştüm sanırım en ufak hatada affetmez3090 İçin tercih edilmemesi gereken bir psu
1650w Kulağa hoş gelebilir ama tehlikeli bir psu
10-15 tane gtx 1650 super çalıştırmayacaksan bu psu yu neden aldın ki
Hocam sanırım Türkiye pazarında nadiren bulunan bir cihaz bu psu yanlış biliyor olabilirim sizden öğrenmek isterimMining PSU` su olması sanki bir eksiymiş gibi ifade ediyorsun doğru bir yaklaşım değil.
Greatwall`ın kendisi PSU üreticisi Corsair gibi markalara üretim yapıyor.
Arkadaşta ki modeli hangisi bilmiyorum ama siz genelde ucuz mining psu`lar bildiğiniz için hepsini kötü sanıyorsunuz sanırım. Tr de pek görmeseniz de bu işi zamanında yapmış biri olarak bir çok markanın sağlam mining psu`su olduğunu bilin.
Girişim standart olduğunu biliyoruz güzel kardeşim benim elindeki psu nun modelini yazmadığın için 2x 6+2 mi 1x6+2 mi nereden bilelim değil mi?Psu güç girişi tek standart olarak,
5090 Sisteme 1200w Psu bile iyi 1000w la çalışabiliyo BroÇok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye düşünmüştüm sanırım en ufak hatada affetmez
Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazımGirişim standart olduğunu biliyoruz güzel kardeşim benim elindeki psu nun modelini yazmadığın için 2x 6+2 mi 1x6+2 mi nereden bilelim değil mi?
Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım5090 Sisteme 1200w Psu bile iyi 1000w la çalışabiliyo Bro
1650w Fazla ömürlü olmuş
İşlemcileri ekran kartlarının serisi artınca Watt da artmıyo 90 serilerinde artıyor sadece oda 90w 100w artar 1650w fazla coşmuşsun
Anladım Sana iyi bir deneyim olmuşHocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım
www.n11.com
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam ileriki günler ne gösterir bilemem ama aklımda bulunsun bu cihaz olurda değiştirirsem bunuda denemek isterimAnladım Sana iyi bir deneyim olmuş
Bundan sonra araştırıp alırsın
Ztn 3-4 kez git gel dediğinden durumun psu dan olduğu az çok anlaşılıyor
Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Pcıe 5.1 Full Modüler Atx 3.1 Güç Kaynağı Erv1000g-ahg-mac Fiyatları ve Özellikleri
Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Pcıe 5.1 Full Modüler Atx 3.1 Güç Kaynağı Erv1000g-ahg-mac en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu psu şuanki psu nun 10 katı mesela Güvenilirlik performans olarak hem ucuz hem a tier 5090 a geçince bile kullanabilirsin bu psu la
Kötü bir psu değil sadece sesli çalışıyor olabilir.Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım