🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

Arkadaşlar itopya da lenovo bir monitör gördüm 9800 tlden 4999 TL'ye düşmüş fakat sıcak fırsatlarda konu açamıyorum yeni kayıt oldum monitörü eklemek için ama mesaj sınırı varmış eğer konuyu açabilecek birisi varsa linki ileteyim, biraz baktım ve oldukça tercih edilen bir ürüne gelmiş güzel bir indirim, 240hz 0.5ms ve 23.8 inç monitör özellikleri işine yarayan kişiler olacağını düşünüyorum.

Kızacak arkadaşlar olacaktır ama razer'ın x takılı hiç bir ürününü almayın.

Bu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.
Hocam pubg de iyi ses veren bir kulaklık arayışım var, steelseries hangi modeli aldın ve önerir misin?

Şu an SteelSeries nova 3x kullanıyorum memnunum ses kasma konusunda sıkıntılı biriyim ona rağmen hemen hemene sesin nerden geldiğini tutturabiliyorum.

Bu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.
yani hocam şunu demek istiyorum 1.5 sene once v2 hyperspeed aldım öğrenci olduğumdan dolayı yaklasik 2 ay kulaklik arastirdim alabilecegim 3 kulaklik vardi birisi bu bahsettigim kulaklik digeri cloud 3 wireless digeri ise nova 5 wireless. gerek yapay zeka gerek forumlar ve akliniza gelebilecek butun reddit sublarindan reviewlara kroniklerine bakip tercihimi razerdan yana kullandim cloud wirelessda yaygın bir sekilde robotik ses problemi vardi onu almak istemedim (arkadas grubumdan 3 kisi kullaniyor 1 kiside sadece bazen oyun sirasinda yapabiliyor o sorunu) steelseries tarafindaysa bazi kisilerde direkt bazi parcalarin direkt bozuk olarak geldigi yaziyordu (kargoyla alakasi yok ilk kullandigim nova 3 un mesela mikrofonu direkt calismiyordu degisip kullanmistim). Anlatmaya calistigim seye gelelim belirli bir butceye kadar hatta en baba butcede bile alacaginiz ekipmanlarin kendince kronik sorunlari vardir mesela gpx2 de adamlar senelerdir cift tiklama sorununu cozemiyorlar kisacasi x kisisi aldi senelerdir catur cutur kullaniyor y kisisi aldi kronik olan sorunu ortaya cikti bunu gelipte bu markanin urunleri berbat kesinlikle almayin su markayi aldim ben cok memnunum demek cok yanlis baska bir kiside o markanin urununde bi hata yasar boyle boyle kisir donguye girersiniz

Hocam şu sırf markasına para verilen ürünlere para vermekten bıkmadınız vallahi bilmiyorum

Kronik menteşesi kırılmıyor mu blackshark serisinin isterse beleş olsu
Kronik menteşesi kırılmıyor mu blackshark serisinin isterse beleş olsun
eski parti prolarda var diye biliyorum bende v2 hyperspeed var yegenim gelip ustunden geciyor yapmadigi sey kalmiyor suan bi sorun yasamadim ama adi ustunde kronik bende patlamaz sende patlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu sırf markasına para verilen ürünlere para vermekten bıkmadınız
Kulaklik harici haklisinizda kulaklikta bence marka onemli hocam

Son düzenleme:
Kanka doğru diyorsun da işte herkes kendi deneyimlerinden yola çıkar bu yüzden insanlar birbirinden fikir alıyor normalde razer sevdiğim bir markaydı kulaklığını aldım sorun çıktı faresi ni aldım ki hala kullanıyorum ama ondanda problem yaşıyorum oyun oynarken spin tuşu kendiliğinden başka bir silah seçimi yapıyor çok araştırdım kullandığım her iki ekipmandada sorun yaşayanlar hatri sayılır biçimde az değil bu şans işi birazda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,234
Üyeler
202,234
Son üye
Jack751
Geri