iPhone 1780k ya temiz bulmak zor gibi
biraz daha çıkabilirsen 17 pro gümüş80K' ya kadar iPhone telefon arıyorum sıfır ya da ikinci el olabilir. En mantıklı seçenek ne olur sizce
Biraz daha (+26 bin)biraz daha çıkabilirsen 17 pro gümüş
çıkamazsan 17
Sıfır olsun kafam rahat olsun diyorsan düz 17 alabilirsin aktif olarak 3.5 aydır kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsinDüz 17 ile Pro modeller arasında kaldım
Kamera önemliyse s26 ultraDüz 17 ile Pro modeller arasında kaldım
Kendi cihazımı 35 e satacağım düzden ziyade biraz pro modeller kafamı karıştırıyor 15 pro max ve 16 pro max bakıyorum ikinci el aralarında 20k fiyat farkı var 15 pro max le 17 arasında kaldımSıfır olsun kafam rahat olsun diyorsan düz 17 alabilirsin aktif olarak 3.5 aydır kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
s26 ultra güzel cihaz ama samsung düşünmüyorum iosdan dolayı şuan f/p olarak 15 pro max 17 arasındayımKamera önemliyse s26 ultra
Abi ben marka olsun istiyom diyorsan da iPhone 17
iPhone 17 pro fiyatını bence hak etmiyor aşırı pahalı iPhone 17 pro önermem
İkinci el iPhone bence alma sıfır iPhone 17 al geçKendi cihazımı 35 e satacağım düzden ziyade biraz pro modeller kafamı karıştırıyor 15 pro max ve 16 pro max bakıyorum ikinci el aralarında 20k fiyat farkı var 15 pro max le 17 arasında kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
s26 ultra güzel cihaz ama samsung düşünmüyorum iosdan dolayı şuan f/p olarak 15 pro max 17 arasındayım
80k ya temiz bulmak zor gibi