80k Bütçe iPhone Telefon Önerisi

OMNCN

80+
Reaksiyon skoru
101
80K' ya kadar iPhone telefon arıyorum sıfır ya da ikinci el olabilir. En mantıklı seçenek ne olur sizce

16 Pro Max.

80k ya temiz bulmak zor gibi
iPhone 17
Günlük kullanım için yeterli

iPhone 17

17 al geç. Boyut olarak güzel çok fazla büyük olması sıkıntı bence. Kamerası ortalama bir kullanıcı için bile fazlasıyla iyi. İşlemci performansı müthiş. Dinamik ada cart curt da var zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha çıkabilirsen 17 pro gümüş
çıkamazsan 17
Biraz daha (+26 bin)

Düz 17 ile Pro modeller arasında kaldım

Sıfır olsun kafam rahat olsun diyorsan düz 17 alabilirsin aktif olarak 3.5 aydır kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsin

Kamera önemliyse s26 ultra

Abi ben marka olsun istiyom diyorsan da iPhone 17

iPhone 17 pro fiyatını bence hak etmiyor aşırı pahalı iPhone 17 pro önermem

Sıfır olsun kafam rahat olsun diyorsan düz 17 alabilirsin aktif olarak 3.5 aydır kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
Kendi cihazımı 35 e satacağım düzden ziyade biraz pro modeller kafamı karıştırıyor 15 pro max ve 16 pro max bakıyorum ikinci el aralarında 20k fiyat farkı var 15 pro max le 17 arasında kaldım

Kamera önemliyse s26 ultra

Abi ben marka olsun istiyom diyorsan da iPhone 17

iPhone 17 pro fiyatını bence hak etmiyor aşırı pahalı iPhone 17 pro önermem
s26 ultra güzel cihaz ama samsung düşünmüyorum iosdan dolayı şuan f/p olarak 15 pro max 17 arasındayım

Kendi cihazımı 35 e satacağım düzden ziyade biraz pro modeller kafamı karıştırıyor 15 pro max ve 16 pro max bakıyorum ikinci el aralarında 20k fiyat farkı var 15 pro max le 17 arasında kaldım

s26 ultra güzel cihaz ama samsung düşünmüyorum iosdan dolayı şuan f/p olarak 15 pro max 17 arasındayım
İkinci el iPhone bence alma sıfır iPhone 17 al geç

80k ya temiz bulmak zor gibi

Hocam yasak mı bilmem ama sıfır gibi tertemiz baktığım kfg tam 16 pro max mevcut yaz istersen konuşalım

Android al diyenleri sakın umursama hocam o bütçeyi androide verirsen memnun kalmayıp satmak istersen en az 80’e aldığın cihazı 55-60’a vermen lazım satabilmen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,136
Üyeler
202,520
Son üye
koray_t0
Geri