Ön Usb Portlarına Gamepad İ Takınca Çalışmıyor

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,313
arkadaşlar arka usb portlarına f310 u baglayınca çalışıyor ama benim öne takmam lazım normalde çalışıyordu da zaten ama niyeyse dün gece çalışmadı nasil duzeltirim ayrica on portlarda kulaklik takili o calisiyor gamepade ozgu bir durum yani

arkadaşlar arka usb portlarına f310 u baglayınca çalışıyor ama benim öne takmam lazım normalde çalışıyordu da zaten ama niyeyse dün gece çalışmadı nasil duzeltirim ayrica on portlarda kulaklik takili o calisiyor gamepade ozgu bir durum yani
Bende de aynı Gamepad var. Ön portlara takıyorum sorunsuz çalışıyor. Ilgınc bı durum

Bende de aynı Gamepad var. Ön portlara takıyorum sorunsuz çalışıyor. Ilgınc bı durum
hocam calisiyordu zaten de yanlis bir seyimi sildim anlamadim ki, on usb ye takili kulaklik calisiyor cozemedim gitti ya.

Bilgisi olan var mı

gamepad takılıyken aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kursana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,917
Üyeler
202,430
Son üye
nasilsinbro
Geri