Andorid TV Box Önerisi

apple tv ile bu xiaominin ne farkı var eski bi tv var bende de maç izlemek netflix izlemek için almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

apple tv ile bu xiaominin ne farkı var eski bi tv var bende de maç izlemek netflix izlemek için almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
Bende yeni alacam bilgisi olanlarda geri dönüş yaparsa hem sizin için hem benim için güzel bir bilgilendirme olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
İnternet giriş yeri yokmuş ama sizce büyük bir eksiklik mi?
İnternet girişi derken sanırım ethernetten bahsediyorsunuz. Ethernete ihtiyacınız yık çünkü xiaomi de dahili wifi alıcısı çok iyi. Next cihazda wifi çöp ötesiydi, 10 saniyede 50 kere donuyordu. Ethernet kablosunu ben evde sadece cs2 oynayacağım zaman ping düşssün diye kullanıyorum. Wifi 7 ve mesh sistem dediğimiz çözümlerle eskisi gibi kablolu internet tarih oldu hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apppe tv tabikide daha iyi ama arada 3 kata yakın fiyat farkı var. Bütçeniz bir tv hox için 12k 15k vermeye el veriyorsa apple alın. Fiyat performans bakıyorsanız 3. NESİL xiaomi alın.

Bende yeni alacam bilgisi olanlarda geri dönüş yaparsa hem sizin için hem benim için güzel bir bilgilendirme olur.
Xiaomi ve apple kablosuz internete bağlanıyor yani

İnternet girişi derken sanırım ethernetten bahsediyorsunuz. Ethernete ihtiyacınız yık çünkü xiaomi de dahili wifi alıcısı çok iyi. Next cihazda wifi çöp ötesiydi, 10 saniyede 50 kere donuyordu. Ethernet kablosunu ben evde sadece cs2 oynayacağım zaman ping düşssün diye kullanıyorum. Wifi 7 ve mesh sistem dediğimiz çözümlerle eskisi gibi kablolu internet tarih oldu hocam.

Apppe tv tabikide daha iyi ama arada 3 kata yakın fiyat farkı var. Bütçeniz bir tv hox için 12k 15k vermeye el veriyorsa apple alın. Fiyat performans bakıyorsanız 3. NESİL xiaomi alın.

Memleketede götürme durumu var ondan sormuştum internet işini.Peki TV izlerken eski ve yeni programları kaydetme ileri geri sarma Okam Pro gibi güvenlik kamera uygulamaları zoom Google Meet Google hepsi çalışırmı Youtubeda reklam çıkıyor mu?uygulamalar için hafıza yetermi?

Memleketede götürme durumu var ondan sormuştum internet işini.Peki TV izlerken eski ve yeni programları kaydetme ileri geri sarma Okam Pro gibi güvenlik kamera uygulamaları zoom Google Meet Google hepsi çalışırmı Youtubeda reklam çıkıyor mu?uygulamalar için hafıza yetermi?
YouTube de reklam çıkar

Ama brave'den girersen reklam çıkmaz

Youtube Premium satın almanız lazım hocam, Android olduğu için telefonuna indirir gibi uygulama indiriyorsun istersen gmail indir

Mi box tavsiye edenlerden uzak dur

Bütçen ne kadar

Merhaba iyi günler uygun fiyatlı kaliteli uzun ömürlü ileri geri sarma olan programları canlı yayınları kaydetme özelliği olan birçok Google Play uygulamasını indirebildiğimiz (Zoom, Google Meet, canlı güvenlik kamera uygulamaları, Google Chrome, TV Plus, tabii, Netflix, YouTube) birçok TV markasına uyumlu, kablolu kablosuz internet ile verimli çalışan kablosuzda menzili uzun,USB,HDMI yeri fazla olan Android TV box lazım neler önerirsiniz? En kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.

ben 2.nesil kullanıyorum ama şuanki fiyatlara baktığımda 3.nesille arasnda fiyat farkı yok link

Next Start ,TvPlus Premium Box, Steam Nova bu markalar nasıl?Ayrıca Xiaomi marka TV box modellerinin kumandaları çok işlevli değilmiş.Xiaomi'nin artısı harici USB bellek hafıza kartı harf disk vs takabiliyormuşuz sizce hangi marka almak lazım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri