🔥İndirim Mchose G98 Kablosuz Oyuncu Klavyesi - 3.099 TL

Gucci Morty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332

8000 mAh batarya, 5 katmanlı gasket yalıtım, POM stem linear switch ve DS PBT keycapleri var. Lube olarak HMX kadar iyi mi, bilemiyorum ama switchleri kaliteli. K99 Pro'nun yanına iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum.

Ses testi burada var.

Fiyatı çok iyi bende siyah mor olan versiyonu var çok güzel klavye ben 4.000 tl ye almıştım aylar önce

Kesinlikle alınır.

bu yeni klavyeler neden bu kadar yüksek bileğimi ağırtıyor
içindeki kaplamalar baya fazla 5-6 katman var içinde sesin tok gelmesi için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MCHOSE g75 pro kullanıyorum 1.5 yıl olacak taş gibi klavyedir mchose markasını ilk defa duyan vs. varsa öneririm aula'dan daha çok sevdim hatta

içindeki kaplamalar baya fazla 5-6 katman var içinde sesin tok gelmesi için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MCHOSE g75 pro kullanıyorum 1.5 yıl olacak taş gibi klavyedir mchose markasını ilk defa duyan vs. varsa öneririm aula'dan daha çok sevdim hatta
Hocam WSAD Shift Ctrl tuşlarında silinme var mı? Ben MCHOSE G98 Pro düşünüyordum ama fiyatı çok artmış alamam. Benim klavyede aradıgım en büyük özellik pbt tuş ve olabildigince hızlı tepki vermesi. Kullandığın buna uygun mu önerir misin?

Hocam WSAD Shift Ctrl tuşlarında silinme var mı? Ben MCHOSE G98 Pro düşünüyordum ama fiyatı çok artmış alamam. Benim klavyede aradıgım en büyük özellik pbt tuş ve olabildigince hızlı tepki vermesi. Kullandığın buna uygun mu önerir misin?
ds pbt varmış silinmez bu klavyeden bahsediyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,871
Üyeler
202,423
Son üye
Ölücü54
Geri