Yardım Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Reddit'de millet çatır çatır B580 OC yöntemi bulmuşlar, 3080 Ti performansına getiren var, nickimi Intel B580 yapıcam ben.
Onu da biz yapalım intel sen yat kardesim relax

Adam 2adet 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye sormuş? Gözlüğünüzü takmadan mı okuyosunuz yoksa okumadan mı geciyosunuz. Niye konu açmasın bunun için
Ben etiketlendim*. Olayı anlamadım ki. Ama diyeceğim bir çift sözüm var chatGPT diye bir LLM ortada bile yokken White Racoon ekibi ile ilk AI'ları geliştiren ekipten birisi olarak;

Gaming consumer GPU'lar; "kendi AI modelimiz var, onun için lazım" sözüyle alınmaz. Ben sadece AI kısmı için geldim.

Ben etiketlenmedim. Olayı anlamadım ki. Ama diyeceğim bir çift sözüm var chatGPT diye bir LLM ortada bile yokken White Racoon ekibi ile ilk AI'ları geliştiren ekipten birisi olarak;

Gaming consumer GPU'lar; "kendi AI modelimiz var, onun için lazım" sözüyle alınmaz. Ben sadece AI kısmı için geldim.
Ya kral ben seni anlıyorumda konuyla alakası yokki bu islerin karıstırdılar sende pastanın çileği gibi oldun. Adam 2 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye soruyor millet 5070 i napcan 9070xt al 5070 çöp vs vs abi adamın sorusuna cevap versenize. Bas bas bagırıyor dlss 5 için lazım render icin lazım diye hala amd vs öneriyorlar. Senlik değil mevzu

Onu da biz yapalım intel sen yat kardesim relax
Çok büyük kart B580, çok büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya kral ben seni anlıyorumda konuyla alakası yokki bu islerin karıstırdılar sende pastanın çileği gibi oldun. Adam 2 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye soruyor millet 5070 i napcan 9070xt al 5070 çöp vs vs abi adamın sorusuna cevap versenize. Bas bas bagırıyor dlss 5 için lazım render icin lazım diye hala amd vs öneriyorlar. Senlik değil mevzu
Ben olsam B580 alırdım

Ben olsam B580 alırdım
😂 bir tane alıcam denk gelirse bir de biz deneyelim bakalım

@korkusuzberitan hangisi gözüne güzel geldiyse onu al fark yapmaz 2 kart

Ben olsam B580 alırdım
Adam konunun başında iş için kullanıcam demediğinden ben direk oyun amaçlı kullancağını düşündüm ondan dolayı 9070 XT önerdim sonrasında da kafam iyice karıştı (bütün bilgileri sonradan verince) sizden de özür dilerim kusura bakmayın

Adam konunun başında iş için kullanıcam demediğinden ben direk oyun amaçlı kullancağını düşündüm ondan dolayı 9070 XT önerdim sonrasında da kafam iyice karıştı (bütün bilgileri sonradan verince) sizden de özür dilerim kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru, siz de yardım etmek istemişsiniz

Sorun değil ancak ben bu iki model arasından hangisi daha iyi, hangisini almalıyım diye sordum. Aslında ikisi arasından sadece seçim yapmak daha iyiydi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri