Patriot Viper Venom 6000mhz CL 30 2x16 32 GB Ram

Şöyle düşün bunlar tek tek aldın diyelim adamın elinde biri Hynix biride Samsung olan iki ramide gönderdi sen taktın anakarta mavi ekran hatası Alman söz konusu böyle 2kit şekilde satılanlar ise aynı çiplere sahip ve paketlenmeden önce test ediliyorlar bı hata almanda söz konusu olmuyo böylece ama risk severim dersen orası ayrı

Son düzenleme:
R değil ayıp olmasın ye sildim mesajı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesabı 10 dakika önce açıp indirim mesajı paylaşman çok şüpheli geldi ama sonra ne yaparsa yapsın dedim günahını almak istemediğim için sildim sonra.

Hayır attığın uygun falanda değil kim olsa öyle düşünür. 2 tane tek tek alınca 1k cepte kalıyor.

R yazacağına biraz adam ol düşün

Bu daha mantıklı geldi bana yüzde 90 a die hynix.
Daha mantıklı zaten ama konu sahibi boş adam.

Şöyle düşün bunlar tek tek aldın diyelim adamın elinde biri Hynix biride Samsung olan iki ramide gönderdi sen taktın anakarta mavi ekran hatası Alman söz konusu böyle 2kit şekilde satılanlar ise aynı çiplere sahip ve paketlenmeden önce test ediliyorlar bı hata almanda söz konusu olmuyo böylece ama risk severim dersen orası ayrı
Öyle bir şey çok sık olmuyor reis merak etme. Arkadaşıma ve kendime aynı şekilde aldım ve sorunsuz çalıştı. En kötü iade eder. Patriot RAM'lerin çoğu A-die çıkıyor zaten.

A-die çıktığı için çoğu zaman Patriot öneriyoruz ama son zamanlarda bazı kişileri m-die gelmiş diye gördüm. O da krizden dolayı normal karşılıyorum biraz ama çoğu zaman a-die geliyor.

Ekler

• 1000029917.webp
    1000029917.webp
    904.2 KB · Hit: 17
Son düzenleme:

Bu daha mantıklı geldi bana yüzde 90 a die hynix.
Alacak olan varsa bunu alsın ama sonrasında 6000 cl 30 yapsın stabilite adına

R değil ayıp olmasın ye sildim mesajı

Hesabı 10 dakika önce açıp indirim mesajı paylaşman çok şüpheli geldi ama sonra ne yaparsa yapsın dedim günahını almak istemediğim için sildim sonra.

Hayır attığın uygun falanda değil kim olsa öyle düşünür. 2 tane tek tek alınca 1k cepte kalıyor.

R yazacağına biraz adam ol düşün
Doğrudur öyle düşünmen hesabı yeni açtım evet ama kit olarak satılanlar arasında diğer arkadaşın attığı daha uygun ama tercih meselesi buralarda yeniyim kasa toplayacağım için bi indirim bulursam diye

2 adet rami aynı yerden alırsa sanırım farklı çip gelmez

Doğrudur öyle düşünmen hesabı yeni açtım evet ama kit olarak satılanlar arasında diğer arkadaşın attığı daha uygun ama tercih meselesi buralarda yeniyim kasa toplayacağım için bi indirim bulursam diye
Gelipte niye R yazdın o zaman.

Patriot 6000mhz cl30 da Samsung yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,180
Üyeler
202,816
Son üye
sysnern
Geri