9800x3d ve NZXT N9 X870e Sisteme Geçici GTX 1660 Super Takılır mı?

marquise

80+
Reaksiyon skoru
90
Herkese merhaba,
yakın zamanda kendime oldukça güncel parçalardan oluşan üst seviye bir sistem topladım. Sistemin ana bileşenleri şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
  • Anakart: NZXT N9 X870E
  • RAM: Goodram IRDM 6400MHz CL32 DDR5
  • SSD: Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB
  • PSU: NZXT C850 Gold
  • KASA ASUS TUF GAMING GT302
  • AMD Radeon RX 9070 XT ekran kartı alacağım ama henüz indirim yakalayamadım. Asıl sorum şu: Eski bilgisayarımdaki 1660 Süper 6 GB VRAM olan modeli yeni bilgisayara taksam, bilgisayar çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim. Eğer sorun olmazsa ekran kartı alana kadar bu bilgisayarda kullanabilir miyim? Dar boğaz olur mu? Yardımcı olur musunuz, oyunlarda falan sıkıntı çıkarır mı?

valla 7800x3d işlemciyle aynı durum sebebiyle rx580 gpu takıp denedim bi haftadır kullanıyorum problem olmadı ilk fırsatta alacagım ekran kartı tabi

valla 7800x3d işlemciyle aynı durum sebebiyle rx580 gpu takıp denedim bi haftadır kullanıyorum problem olmadı ilk fırsatta alacagım ekran kartı tabi
1 ayda cok pahalandı taksit olayıda sıkıntılı ne yapacam bilmiyorum indirimede girmiyor hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben heralde 1 seneye yakındır 1660 süperle aynı sistemde kullanıyorum sorun yok
teşekkür ederim

Bir şey olmaz hocam
eski ana kart driverlerini falan sileyimmi hocam yoksa tekrardan formatmı atayım bilgisayara

1 ayda cok pahalandı taksit olayıda sıkıntılı ne yapacam bilmiyorum indirimede girmiyor hiç

teşekkür ederim

eski ana kart driverlerini falan sileyimmi hocam yoksa tekrardan formatmı atayım bilgisayara
Eski anakart driveri derken hocam

teşekkür ederim

temiz format daha iyi olur

Herkese merhaba,
yakın zamanda kendime oldukça güncel parçalardan oluşan üst seviye bir sistem topladım. Sistemin ana bileşenleri şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
  • Anakart: NZXT N9 X870E
  • RAM: Goodram IRDM 6400MHz CL32 DDR5
  • SSD: Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB
  • PSU: NZXT C850 Gold
  • KASA ASUS TUF GAMING GT302
  • AMD Radeon RX 9070 XT ekran kartı alacağım ama henüz indirim yakalayamadım. Asıl sorum şu: Eski bilgisayarımdaki 1660 Süper 6 GB VRAM olan modeli yeni bilgisayara taksam, bilgisayar çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim. Eğer sorun olmazsa ekran kartı alana kadar bu bilgisayarda kullanabilir miyim? Dar boğaz olur mu? Yardımcı olur musunuz, oyunlarda falan sıkıntı çıkarır mı?
Ekran kartına ayırdığınız bütçe nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,493
Üyeler
202,625
Son üye
sosyalkutu52
Geri