Ps5 Satıcısı Güvenilir mi ?

atakaya01

80+
Reaksiyon skoru
215

Merhaba arkadaşlar. Sitede bir sürü ithalatçı garantili ps5 cihazlar varken bu bilkom garantili Zitek Bilişimin amazon üzerinden sattığı ürünü görüp sipariş verdim. Zitek bilişimi arayıp bilkom garantisi olup olmadığını teyit ettim doğal olarak bilkom garantili olduğunu söylediler. Fakat benim merakım hala gitmedi. Bu ürünü ithalatçı garantili şeklinde gönderme imkanları var mı ? Ve ayrıca neden diğer satılan sitelere göre 10.000 tl aşağa satılıyor anlamış değilim.

Bilkom garantili niye alıyorsun ki bence gerek yok

Bilkom garantili niye alıyorsun ki bence gerek yok
Teknoloji konusunda şansım yok ne yazıkki. Benim profilimden ekran kartı konularına gir çektiğim çilelere bak. Aldığım herşeyde bir problem çıkıyor. İthalatçı garantili hiçbir ürüne güvenmiyorum. Üründe en ufak arıza çıksa başın çok kötü ağrıyor. O yüzden 37k vermek yerine 5k fark verip bilkom garantili almak daha iyi geliyor. Ayrıca bu satıcıyı biliyor musunz ?

Teknoloji konusunda şansım yok ne yazıkki. Benim profilimden ekran kartı konularına gir çektiğim çilelere bak. Aldığım herşeyde bir problem çıkıyor. İthalatçı garantili hiçbir ürüne güvenmiyorum. Üründe en ufak arıza çıksa başın çok kötü ağrıyor. O yüzden 37k vermek yerine 5k fark verip bilkom garantili almak daha iyi geliyor. Ayrıca bu satıcıyı biliyor musunz ?
İzmir'de mağazasi vardı bunların trendyolda da varlar 3 kişiden 2 si beğenip bir kişi de ilgisinin az olduğunu söylemişti trendyolda
Ben bilindik satıcıdan alirdim ama bu satıcı da kötü durmuyor puanları genelde yüksek garantisini veremem tabii

İzmir'de mağazasi vardı bunların trendyolda da varlar 3 kişiden 2 si beğenip bir kişi de ilgisinin az olduğunu söylemişti orada garantisini veremem tabii

Ürün sağlam geldikten sonra yaşanacak problemler için firmayla değil de distirbütör ile muhattap olacağımız için firmanın şu boyuttaki öneminin sebebi ürünü bilkom garantili gönderip göndermeyeceği ile alakalıdır.

Ürün sağlam geldikten sonra yaşanacak problemler için firmayla değil de distirbütör ile muhattap olacağımız için firmanın şu boyuttaki öneminin sebebi ürünü bilkom garantili gönderip göndermeyeceği ile alakalıdır.
Adamlar garantili göndereceğiz demis hocam ne diyeyim göndermezler mı yazayım
Satıcının ne kadar güvenilir olduğu ile alakali bu durum ben de o konuda bilgi verdim

Adamlar garantili göndereceğiz demis hocam ne diyeyim göndermezler mı yazayım
Satıcının ne kadar güvenilir olduğu ile bağlanıyor bu durum ben de o konuda bilgi verdim
Daha önce alıp tecrübe eden var mı diye sordum. Ne yazıkki ülkedeki kullanıcılarda bilinçli olmadığı için internetten aldıkları ürünlere körü körüne güveniyorlar. Ben bu ürün geldiğinde seri numarasına varana kadar kontrol edecem. En azından tecrübe etmiş birisi varsa diye sordum soruyu.

kutuda garanti etiketi vardır kullanma klavuzunda da garanti kısmında yazıyodur, garantisi olmadığını görürsen de iade edersin zaten amazondan almışsın kolay iade alırlar

Daha önce alıp tecrübe eden var mı diye sordum. Ne yazıkki ülkedeki kullanıcılarda bilinçli olmadığı için internetten aldıkları ürünlere körü körüne güveniyorlar. Ben bu ürün geldiğinde seri numarasına varana kadar kontrol edecem. En azından tecrübe etmiş birisi varsa diye sordum soruyu.
En baştan bu satıcıdan alan var mı diye yazsaydiniz keşke hocam neyse umarım beklentinizi karşılar

En baştan bu satıcıdan alan var mı diye yazsaydiniz keşke hocam neyse umarım beklentinizi karşılar
umarım hocam. beklentim kutu seri numarası ve ürün seri numarası uyuşması. Bunlar uyuşuyor ve seri numarası bilkomda var ise zaten muhattabım o saatten sonra satıcı olmaz bir problemde direkt bilkom olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutuda garanti etiketi vardır kullanma klavuzunda da garanti kısmında yazıyodur, garantisi olmadığını görürsen de iade edersin zaten amazondan almışsın kolay iade alırlar
Türkiyede hiçbir satıcıya güvenmiyorum. Gamegarajdan sipariş verdiğim ekran kartı açılmış ve içindeki ekran kartı kutusuyla eşdeğer bile değildi. Ürün kargodan geldiğinde bir takıntım var benim. Ürünü açarken videoya alırım. Eğer o videoyu almasaydım kendilerine attığım mailde video olmasaydı fena patlamıştım. Bana resmen kullanılmış ürünü 0 ayrı bir kutuda gönderdiler. Bilkom etiketi çıkartıp yapıştırmak zor değil o yüzden. Seri numarasına varana kadar kontrol edip teyit etmeden ürünü kullanmayı düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sitede bir sürü ithalatçı garantili ps5 cihazlar varken bu bilkom garantili Zitek Bilişimin amazon üzerinden sattığı ürünü görüp sipariş verdim. Zitek bilişimi arayıp bilkom garantisi olup olmadığını teyit ettim doğal olarak bilkom garantili olduğunu söylediler. Fakat benim merakım hala gitmedi. Bu ürünü ithalatçı garantili şeklinde gönderme imkanları var mı ? Ve ayrıca neden diğer satılan sitelere göre 10.000 tl aşağa satılıyor anlamış değilim.
Amazon baba satıyorsa ve göndericisi amazonsa daha başka bir şeye ihtiyaç duymadım şuana kadar, alıpta çalıştıramadığım ürünü bozuk diyip iade bile alırlar

Amazon baba satıyorsa ve göndericisi amazonsa daha başka bir şeye ihtiyaç duymadım şuana kadar, alıpta çalıştıramadığım ürünü bozuk diyip iade bile alırlar
Gönderici amazon ama satıcı zitek bilişim.

Yazdıklarınıza ek olarak sadece kutu üzerine odaklanıp lütfen ürüne güvenmeyin. Her şeyiyle ürünü kontrol edin. Geçen sene temmuz ayında yaşadığım bir problemi size atıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmaz umarım böyle saçma sapan süreçleri.

Gönderici amazon ama satıcı zitek bilişim.

Yazdıklarınıza ek olarak sadece kutu üzerine odaklanıp lütfen ürüne güvenmeyin. Her şeyiyle ürünü kontrol edin. Geçen sene temmuz ayında yaşadığım bir problemi size atıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmaz umarım böyle saçma sapan süreçleri.

hocam ürün 2. el değilse sıfırsa zaten alınabilir bence çünkü biz önceden bir elektrikli tornavida gibi bir şey almıştık ama pahalı ve çeşitliydi set gibi, ürün bize sırf kargoda gelmedi diye şirket yenisini gönderdi üstüne para da almadılar ve bu her sipariş sorununda böyle bizi hiç mağdur etmediler. Amazon cidden çok iyi bir firma özellikle elektronikte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri