Çözüldü✓ Sistem Açılmıyor Yardım

Reaksiyon skoru
1
gigabyte a520m k v2 - amd ryzen 5 5500 ürünleri ikinci el aldım power suppley bağladım üzerinde ram ssd yok cpu soketine kablosu takılı değilken sistem start alıyor fanlar dönüyor fakat cpu soketine kablosunu takınca sistem açılmıyor konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba anakart yada işlemci mi arızalı

Son düzenleme:
O kablo ile powerden, anakrt üzerindeki VRM lere, powerden 12 volt taşınıyor Anakrtta ,o voltu ,daha da düşürerek işlemcinin çalışması için gerekli voltu ,işlemciye yollar.
Sizde o kabloyu takınca ,büyük ihtimal ,le işlemci devreye girip çalışmaya başladığı için ,bence işlemci arızalı. Sistemin açılmasını engelliyor.

gigabyte a520m k v2 - amd ryzen 5 5500 ürünleri ikinci el aldım power suppley bağladım üzerinde ram ssd yok cpu soketine kablosu takılı değilken sistem start alıyor fanlar dönüyor fakat cpu soketine kablosunu takınca sistem açılmıyor konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba anakart yada işlemci mi arızalı
Ram ve ssd yüzündende olabiliri kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha deneöe statik elektirfi cartcurt mefta olur kasa kısa devreden

Bu gün ssd ve ram alıp tekrar deneyim o zaman

Kasaya takılı değil şuan anakart uzay montaj yaptım anakart kutusu üzerinde duruyor

Ram ve ssd taktıktan sonra sorun çözüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,856
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri