Yardım Gamepad Önerir Misiniz

Herkes farklı bir marka söylüyor inanın kafam çok karıştı
şaşırman doğal çok fazla seçenek ve bu fiyat bandında çok fazla gamepad kullanıcısı var herkes ne kullandıysa neyi sevdiyse onu söylüyor bana kalırsa alırken dikkat etmen gereken şey ürünün barındırdığı özellikler ve kalitesi Gamepower Astra veya Claw's Tactical Combat bu öneriler arasında en dolu özelliklere sahip iki kontrolcü ve en çok paranın hakkını veren ürünler

bende hem bu kol hemde gamepower force var ben zd yi kullanıyorum ona daha çok alıştım gamepowere göre daha ergonomik geliyo hissiyatı hosuma gidiyor ben sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum
wraith desteğe yazdım ürünü deneme amaçlı açabilirsin kutusuna ve ürüne zarar gelmesin iade kabul ederim diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaşırman doğal çok fazla seçenek ve bu fiyat bandında çok fazla gamepad kullanıcısı var herkes ne kullandıysa neyi sevdiyse onu söylüyor bana kalırsa alırken dikkat etmen gereken şey ürünün barındırdığı özellikler ve kalitesi Gamepower Astra veya Claw's Tactical Combat bu öneriler arasında en dolu özelliklere sahip iki kontrolcü ve en çok paranın hakkını veren ürünler
Gamepower Asura nasıl acaba idefixte 2100 TL'ye düşüyor indirim ile.

wraith desteğe yazdım ürünü deneme amaçlı açabilirsin kutusuna ve ürüne zarar gelmesin iade kabul ederim diyor.

Gamepower Asura nasıl acaba idefixte 2100 TL'ye düşüyor indirim ile.
Güzel bir ürün Aolion K20 klonu içerik olarak fiyatına göre çok dolu bir gamepad

ozaman iade oluşturup asura alayım. nova 2lite de var 2600tl bandında, o kol hakkında bilginiz var mı? ve secuze LIG-3601S modeli var 2000tlye
Nova2 lite asuraya rakip olamaz

Secuzi de gamepowerın ucuz olan force modelinin birebir aynısı klonu, asura 2 binse onun ederi 1k

ozaman iade oluşturup asura alayım. nova 2lite de var 2600tl bandında, o kol hakkında bilginiz var mı? ve secuze LIG-3601S modeli var 2000tlye
Nova 2 Lite fena kontrolcü değil kronik sorunları vardı hala yeni seri üretimlerde var mı bilmiyorum ama 2600'e önermem açıkcası gene Secuzi LIG-3601 modelide 1000 hadi bilemedin 1500 TL'den fazla verilmeyecek bir kontrolcü

Geri