🔥İndirim MSI 26.5 Mag 271qp Qd-OLED X28 Peşin Fiyatına 6 Taksit 26.999,00tl

Rehberlerinize bayağı baktım, oralardan da çok fazla yardım alacağım. Çok teşekkürler🐱🐈🐱

Aynen fiyatı kazık ona yapacak bir şey yok.

Yeni parti ürünlerde azaltıldı Amazon üzerinden alırsanız bu riske değecektir. QD oled icinde leke ve cizilme sorunu var sorunsuz bir panel yok

Şu an piyasada satılan en iyi OLED monitörler 4.nesil tandem modeller örneğin XG27AQWMG, MO27Q28GR

trueblack 500 qd oledlerde bayağı iyi. En azından trueblack 400 qd modellerden biraz daha parlak lar ancak fiyatları uçuk.

Üçüncü seçenek acele yoksa 2027 beklemektir 4.nesil ve 5.nesil qd oled 2k 27'' panel ve monitörler tanıtıldı.

Bu yeni modellerden 4.nesil olan yeni kaplama(daha iyi cizilme direnci, daha az macenta tonu, daha iyi siyah derinliği vs qd oled icin) , Trueblack500, biraz daha iyi grey banding performansı, Penta Tandem panel (tandem woled gibi), daha iyi black crush performansı (gri tonlarını siyaha dönüştürüp detayları kırpmıyor artık, en basit haliyle ekranda gördügünüz detay seviyesi arttı) ve 320hz ile geliyor.

5.nesil qd oled ise 4.nesile yazdıklarıma ek olarak RGB şerit, Trueblack600 ve 400hz ile gelecek.

Yani çok ciddi bir gelişme söz konusu.

Seneye bunlar gelince 4.nesil tandem woled paneli cogu kisin icin önermeyi pek düşünmüyorum acıkcası. Spesifik durumlarda yine önerebilirim ancak QD oled öne geçecek tekrardan cogu zaman qd oled öneririm yüksek ihtimal. Sonra gecen sene neden bana 30k ya bunu önerdin demeyin. Her yıl daha iyisi geliyor.

5.nesil yeni qd oled

4.nesil yeni qd oled
bu mesajla olaylar netleşti sanırım, şu an beklemek en iyisi.
3 hafta 28k ilandaymış nasıl bulamadın.
1k indirim var sadece önceki fiyatına göre 34-35k falan hikaye hocam.
Alıntıyı görüntüle
tamam hocam 2 gün yapıp kaldırmıslar. şu an fiyat uygun değil mi sence?

Aldım gitti. Asus VG27BQ kullanıyordum uzun zamandir oled bakıyordum 6 aylık pesin fiyat taksit MSI olunca alayım dedim

21375.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,291
Üyeler
202,561
Son üye
wuko
Geri