Laptop Önerisi Lazım Serisinden

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
Bütçe
70000
Bu akşam, bilemedim yarın laptop almayı düşünüyorum. Bütçem minimum 50, maksimum 70 bin TL. Gerçekten değecek bir cihaz olursa 3-4 bin kadar daha çıkabilirim.

Özellikle 1 TB depolama, en az 24 GB RAM ve RTX 5060 istiyorum. 16 GB RAM bana artık düşük geliyor. 5060 olmazsa RTX 4060/4050 de olabilir ama ekran kartının 8 GB VRAM olmasını tercih ediyorum.

Laptopu uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum, yani mümkün olduğunca uzun yıllar götürecek bir cihaz almak istiyorum.

Üniversitede kullanacağım. Yazılım, uygulama geliştirme gibi işler yapacağım. Arada da LoL, CS, ETS2, Forza gibi oyunlar oynarım. Çok ağır oyun takıntım yok ama birkaç yıl sonra da performansından dolayı pişman olmak istemiyorum.

Bir de kampüse götürüp getireceğim için batarya benim için önemli. Oyun laptopu olduğu için mucize beklemiyorum tabii ama günlük kullanımda birkaç saat idare etsin istiyorum.

Şu an özellikle Lenovo LOQ Ryzen 7 250 + RTX 5060 + 24 GB RAM + 1 TB SSD modeline bakıyorum. Fiyat/özellik olarak bayağı mantıklı geldi. Benzer fiyata daha iyi bir seçenek varsa önerilerinizi bekliyorum.

alt model olarak 5050 düşündüm ama daha iyisi varken bilemedim.

şimdi bu modele yoğunlaşmıştım konusunu açıcaktım hocam. aklımı karıştıran hpnin hall sensör sorunu birde tgp değeri bulamadım
ekran kartı 115w yine de satıcıya sorabilirsiniz klasik hp şeffaf bi belirti yapmamış.
Omen 17 serisinde hall sensor sorunu yok

Ben de omen baktim da panel 100 de 100 srgb degil ona göre aklinizda olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri