maximum mobile girince kampanyalar bölümünden sana özel kodlar var en üst sıranın hemen altında kişiye özel olabilir kontrol edinNasıl bi çek verdi hocam kampanya gözükmüyor ona göre bakacağım bu modele
maximum mobile girince kampanyalar bölümünden sana özel kodlar var en üst sıranın hemen altında kişiye özel olabilir kontrol edinNasıl bi çek verdi hocam kampanya gözükmüyor ona göre bakacağım bu modele
cok güzelmiş tasarımıÖnerdiğim kontrolcü kablolu muymuş anlıyorumUmarım yakın zamanda doğru okumayı öğrenir ve sektör hakkında bilgin olunca doğru öneriler verirsin ne diyeyim. Biz insanlar için doğrusunu anlatmaya çalışırken yanlışa yanlış demek saçmalamak olmuş
Alıntıyı görüntüle
O zaman mantıklı hem PC hem Xbox için alabileceğiniz en iyi kontrolcü şu an
fazla kurcalamadan yapıştır diyorsun yani hocamO zaman mantıklı hem PC hem Xbox için alabileceğiniz en iyi kontrolcü şu an
Gereksiz aksiyon olur bence, Gamesir G7 Pro malzeme kalitesi, hissiyat bakımından daha önde olur ama stick tension özelliğini kaybedersiniz.fazla kurcalamadan yapıştır diyorsun yani hocam)
beitong kp40 tan sonra nasıl gelir bu kol
Ama adam Xbox'ta kullanıcam diyor Xbox'ı varmış çift platform için yükseltme olur tek kontrolcüyle halleder her şeyiGereksiz aksiyon olur bence, Gamesir G7 Pro malzeme kalitesi, hissiyat bakımından daha önde olur ama stick tension özelliğini kaybedersiniz.
Onu görmedim Xbox varsa gözü kapalı alsın.Ama adam Xbox'ta kullanıcam diyor Xbox'ı varmış çift platform için yükseltme olur tek kontrolcüyle halleder her şeyi
Malzeme kalitesi olarak premium hissiyat vericektir size KP40'tan tek eksiği analog direnci ayarı olur onun dışında geri kalan her konuda sizi tatmin edicektir.fazla kurcalamadan yapıştır diyorsun yani hocam)
beitong kp40 tan sonra nasıl gelir bu kol
Teşekkür ettim arkadaşlar, walla çok kararsız kaldım açıkçasi paraya kıydıkMalzeme kalitesi olarak premium hissiyat vericektir size KP40'tan tek eksiği analog direnci ayarı olur onun dışında geri kalan her konuda sizi tatmin edicektir.
tek yıldızlı yorumları okuyunca tırstım açıkcası.
Teşekkür ettim arkadaşlar, walla çok kararsız kaldım açıkçasi paraya kıydık)
Xbox ta var ama ağırlık PC için
Amazondan fena shadow amber rengini çekesim geldiDüz G7 Pro'lara wuchang ve ZZZ firmware'ı atılarak wireless yapılabiliyormuş elimde düz G7 Pro olsa rehber konusu açardım düz G7 Pro'yu sattığımıza pişman olduğumuz saatlerdeyiz :/
Bunu gördümde çok dile getirmek istemedim elimde cihaz olmadığı içinDüz G7 Pro'lara wuchang ve ZZZ firmware'ı atılarak wireless yapılabiliyormuş elimde düz G7 Pro olsa rehber konusu açardım düz G7 Pro'yu sattığımıza pişman olduğumuz saatlerdeyiz :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazondan fena shadow amber rengini çekesim geldiBütçeden yana sorun yok Shadow Amber mı alsam DD2 mi alsam Wuchang mı alsam :d
Borçlar olmasa alıp ben test ederdim inceleme içinde güzel olurduDüz G7 Pro'lara wuchang ve ZZZ firmware'ı atılarak wireless yapılabiliyormuş elimde düz G7 Pro olsa rehber konusu açardım düz G7 Pro'yu sattığımıza pişman olduğumuz saatlerdeyiz :/
Amazondan fena shadow amber rengini çekesim geldiBütçeden yana sorun yok Shadow Amber mı alsam DD2 mi alsam Wuchang mı alsam :d
G7 Pro'yu preorder da alıp bir 6-8 ay kullandım inceleme yapacak tecrübe var ama üşeniyorum :/Bunu gördümde çok dile getirmek istemedim elimde cihaz olmadığı için
Borçlar olmasa alıp ben test ederdim inceleme içinde güzel olurdu![]()
Baya bir olumlu feedback almış video %99 çalışıyordur ama bende denemeden bir şey diyemem. Gamesir discordunda muhabbeti geçiyordu iç farklılıklar vs var diyorlardı hatta bir deli 1 tane wuchang 1 tane shadow amber aldı kolların içini söküp iç anakartı swaplamıştı xbox wireless shadow amber da çalışsın diyeBunu gördümde çok dile getirmek istemedim elimde cihaz olmadığı için
Borçlar olmasa alıp ben test ederdim inceleme içinde güzel olurdu![]()