Sabriningünlügü
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
gayet iyii5 12450H
Rtx 4050 6gb 140w
16gb ddr5 ram
512gb m2 ssd
Kutu fatura var ÖZELLİKLER BU FİYAT 25.000 TL anlaştık çizik vs hiç bir sorunu yok iyi mi sizce?
Sorunu yokmuş hocam akşam furmark yaptırıcam ekran kartı max kaç derece olmalıBizzat kullanıcısıyım aynı versiyonun 2.5 sene önce bu fiyata sıfır aldım. GPU çok güçlü 140w çoğu oyunu oynatır işlemci de yeterli ram ve ssdsi Samsungdu çok iyiler.
Fanları gürültülü ve soğutmayı başarılı bulmuyorum işlemci 92 dereceyi gpu 85i görüyor.
Bir sorunu yoksa alınır.
Teşekkür ederim o zaman alıyorumgayet iyi
+ olarak yanında soğutucu da verecekmiş hocamBizzat kullanıcısıyım aynı versiyonun 2.5 sene önce bu fiyata sıfır aldım. GPU çok güçlü 140w çoğu oyunu oynatır işlemci de yeterli ram ve ssdsi Samsungdu çok iyiler.
Fanları gürültülü ve soğutmayı başarılı bulmuyorum işlemci 92 dereceyi gpu 85i görüyor.
Bir sorunu yoksa alınır.
Hocam hiç bir işlem görmemiş normal bir kullanıcı akşam da test edip test paylaşıcak buraya da atarım ekran kartı kaç kaç derece olmalıCihaz işlem görmüş mü? 2. el Laptop almak uzman bakışı ister. Anakart ısıtılmış mı? Bir değişim yapılmış mı?
Fiyat çok iyi olsa da anakart daha önce işlem gördüyse başına bela olma ihtimali var demektir. İyi servislerin pek çoğu ısıtılmış laptoplarla uğraşmaz bir problem halinde
İçi açılıp temizlik yapılmadıysa biraz sıcak çalışabilir ama o da tek bakımla hallolur zaten. Furmark testinde yeterli güç çekiyorsa ve kapanmıyorsa, fps değeri de olması gerektiği aralıktaysa alınır.Hocam hiç bir işlem görmemiş normal bir kullanıcı akşam da test edip test paylaşıcak buraya da atarım ekran kartı kaç kaç derece olmalı
fiyat şu dönemde iyi birkaç ay önce 4050 laptop bolluğu vardı şimdi hiçbiri yok en kötü laptop 40 k testler yapılıp alınır bi de ikinci el olarak bu acerın en çok tutulan laptop serisi sanmıyorum elinde kalacağınıFiyat çok iyi değil, laptop masaüstü gibi değil ikinci eli risklidir o yüzden pazarlıkla normal fiyatlar bunlar. Ama cihaz temize benziyor.
Elinde kalmaz fiyatı normal dedim sadece. Cihaz temiz bu arada o cihazın klavyesinde kronik tuş soyulması var normalde.fiyat şu dönemde iyi birkaç ay önce 4050 laptop bolluğu vardı şimdi hiçbiri yok en kötü laptop 40 k testler yapılıp alınır bi de ikinci el olarak bu acerın en çok tutulan laptop serisi sanmıyorum elinde kalacağını
Fiyat çok iyi değil, laptop masaüstü gibi değil ikinci eli risklidir o yüzden pazarlıkla normal fiyatlar bunlar. Ama cihaz temize benziyor.
70-80 arası, yük altında daha serin çalışması pek kolay değil her laptop için.Sorunu yokmuş hocam akşam furmark yaptırıcam ekran kartı max kaç derece olmalı
Ekran kartı 85i geçmezse iyi olur.Sorunu yokmuş hocam akşam furmark yaptırıcam ekran kartı max kaç derece olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim o zaman alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak yanında soğutucu da verecekmiş hocam