🔥İndirim Razer Deathadder V4 Pro Kablosuz Oyuncu Faresi - 6.999 TL

Gucci Morty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337

Teknik özellik olarak dolu dolu bir fare. n54H20, optik switch/encoder ve 8KHz desteği var. Sensörde Focus Pro 45K Razer'ın en üst segment sensörlerinden. Yani fiyatını hak ediyormu tartışılır ama marka bir şey istiyorsanız bakabilirsiniz.

Rog peltadan iyi midir ?

Aldım beğenmedim iade etmiştim, bana sorarsanız ne bu mouse ne logitech g pro x sl 2 iyi bir mouse, basilisk v3 pro phantom edition kullanıyorum aşırı memnunum, böyle hafif mouselara alışık olmayanlar bir hevesle çok para vermesin derim. da v4 bilekte ağrı yapıyordu bende, g pro x sl2 ise günlük kullanımda hiç kullanışlı değildi. basilisk her işimi görüyor oyun da oynatıyor günlük işlerde muazzam ağrı 0. tabi bunda yaklaşık 15 yıl logitech g500 kullanmam ve elimin artık buna evrilmesi de sebep olmuş olabilir:D

Hyperpolling dongle meselesi ne oldu beyler, kutudan çıkıyor mu artık?

Bunu değil de aynı şekle sahip dav3'ü kullandım. Abiler sizin eliniz kaç santim gözünüzü seveyim işaret ve orta parmak o kadar yukarda kalıyor ki ön kola ağrı giriyor. Transformers gibi olan basilisk v3 bile daha rahattı bu mouse'dan. Aldığım gibi iade ettiydim dav3'ü.

Özelliklerine ve razer olmasına takılıp almayın bence öncelikle shape size uygun mu onu kontrol edin.

Bunu değil de aynı şekle sahip dav3'ü kullandım. Abiler sizin eliniz kaç santim gözünüzü seveyim işaret ve orta parmak o kadar yukarda kalıyor ki ön kola ağrı giriyor. Transformers gibi olan basilisk v3 bile daha rahattı bu mouse'dan. Aldığım gibi iade ettiydim dav3'ü.

Özelliklerine ve razer olmasına takılıp almayın bence öncelikle shape size uygun mu onu kontrol edin.
Benim eller dev gibi uyar mı sence alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,119
Üyeler
202,511
Son üye
stuffdxd
Geri