Wraith W60. Modelini Tavsiye Eden Varmı ?

pendragon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Siyah modelini alıcam büyük ihtimalle pc mi satmadan öncede mini klavye kullanıyordum o yüzden mini harici almak istemiyorum genellikle lol valo genshin tarzında oyunlar oynayacagım ayrıca mouse ve mousepadıda wraithten almayı düşünüyorum verebileceğiniz öneri varmı

atk a9 plus ve mad68he kulanıyorum ikisindende memnunum fp ler baya ama w60 kulanan bazı kişiler şikayet ediyor ışığından dolayı mad68de de tuşlar ufaktan hareket ediyor sizi rahatsız etmeyecekse mad68 veya mad60 alın bence mouspad olarakda wraithdekiler gereksiz pahalı klassegear veya xrades tercih edilebilir 1k civarı he diyorsanız para sıkıntım yok wraith alın mouspadlar hakkında çok bilgim yok ama w60 almayın bence

atk a9 plus ve mad68he kulanıyorum ikisindende memnunum fp ler baya ama w60 kulanan bazı kişiler şikayet ediyor ışığından dolayı mad68de de tuşlar ufaktan hareket ediyor sizi rahatsız etmeyecekse mad68 veya mad60 alın bence mouspad olarakda wraithdekiler gereksiz pahalı klassegear veya xrades tercih edilebilir 1k civarı he diyorsanız para sıkıntım yok wraith alın mouspadlar hakkında çok bilgim yok ama w60 almayın bence
Pek fiyat sıkıntım yok ama pahalı almamak tercihim ortalama ekipman başı 2-3 k düşündüm full siyah veya full beyaz dusunuyorum çok karşıma çıktı w60 sizinkilerede bakıcagım

ben benımkilerden memnunum ama 3k ya cıkabiliyorsanız daha iyi modeller vardır klavye tarafında elbet mouse baya iyi ama fiyatına gore onu kesin oneririm logitech superlighta yakın mi mouse 8k hz haric

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri