hocam qd oled kullandım bunun x24 ü nü beğenmedim temizlik konusunda berbat aşırı kolay çiziliyor iade ettim o yüzden woled almak istiyorumihtiyacı olan bakabilir baya bir indirim var. yabancı forumlarda iyi yorumlar var monitör hakkında.MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
- umix
- Cevap: 99
- Forum: Sıcak Fırsatlar
bu konuyu bi oku hocam
AQDMGR’nin bayağı yanma şikâyeti vardı, riske değmez. MAT zaten bence alınmaz. AQWMG de en iyi 2K OLED’lerden biri zaten.Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR 27k tl parlak panel
GIGABYTE MO27Q28G 26k tl mat panel
LG UltraGear™ OLED GX7 26.5" 27GX700A-B 26k tl mat panel
ASUS Rog Strix XG27AQWMG 30-32k tl parlak panel bu dördü arasında kaldım temizliği kolay olsun diye woled istiyorum aşırı pahalı olsunda istemiyorum öneriniz ne olur acaba gigabyte mat kaplama sanırım cok fark olur mu parlakla arasında @Tayfunns hocam yardımcı olur musunuz rica etsem
mat dedigim yarı mat panel cok büyük fark olur muAQDMGR’nin bayağı yanma şikâyeti vardı, riske değmez. MAT zaten bence alınmaz. AQWMG de en iyi 2K OLED’lerden biri zaten.
Hocam, semi-glossy’den bahsediyorsanız sadece QD-OLED’ler kullanıyor. WOLED’ler ya TrueBlack glossy ya da mat oluyor.mat dedigim yarı mat panel cok büyük fark olur mu
inceleyenler tam mat olmadıgını söylüyor görüntüdede öyle gözüküyor 6 k fark var asus aqwmg ile bilmiyorum o yüzden düşünüyorumHocam, semi-glossy’den bahsediyorsanız sadece QD-OLED’ler kullanıyor. WOLED’ler ya TrueBlack glossy ya da mat oluyor.
yeni gelecek qd monitörleri beklemeyeceksen aqwmg alAsus ROG Strix OLED XG27AQDMGR 27k tl parlak panel
GIGABYTE MO27Q28G 26k tl mat panel
LG UltraGear™ OLED GX7 26.5" 27GX700A-B 26k tl mat panel
ASUS Rog Strix XG27AQWMG 30-32k tl parlak panel bu dördü arasında kaldım temizliği kolay olsun diye woled istiyorum aşırı pahalı olsunda istemiyorum öneriniz ne olur acaba gigabyte mat kaplama sanırım cok fark olur mu parlakla arasında @Tayfunns hocam yardımcı olur musunuz rica etsem
ASUS’un da Gigabyte’ın da garanti servisi pek iyi değil. ASUS TrueBlack glossy olduğu için görüntü cam gibi olacak ama yansıma yapabilir. MAT’ta bu problemler yok, fakat renk canlılığı açısından hiç hoşuma gitmiyor, görüntüyü öldürüyor. Ben kesinlikle aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum. Bütçenizi zorlayacaksa Gigabyte’tan yürüyebilirsiniz.inceleyenler tam mat olmadıgını söylüyor görüntüdede öyle gözüküyor 6 k fark var asus aqwmg ile bilmiyorum o yüzden düşünüyorum
yeni geleceklerin fiyatları cok daha fazla olmaz mi birde bir şey daha soracagım aqwmg alsam temizlik konusunda nasıl qd oled gibi sorun yaşarmıyım çizilme leke dağılması gibi distile su ve %70 ipa var elimde onları kullanacagım.yeni gelecek qd monitörleri beklemeyeceksen aqwmg al
okula dönüş paybackiyle 30k ya geliyor sanırım bilmiyorum biraz düşünmem lazımASUS’un da Gigabyte’ın da garanti servisi pek iyi değil. ASUS TrueBlack glossy olduğu için görüntü cam gibi olacak ama yansıma yapabilir. MAT’ta bu problemler yok, fakat renk canlılığı açısından hiç hoşuma gitmiyor, görüntüyü öldürüyor. Ben kesinlikle aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum. Bütçenizi zorlayacaksa Gigabyte’tan yürüyebilirsiniz.
30k olan paranı harcamayıp tutsan o zaman gelecek monitörü alır üstüne para artar sankiyeni geleceklerin fiyatları cok daha fazla olmaz mi birde bir şey daha soracagım aqwmg alsam temizlik konusunda nasıl qd oled gibi sorun yaşarmıyım çizilme leke dağılması gibi distile su ve %70 ipa var elimde onları kullanacagım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
okula dönüş paybackiyle 30k ya geliyor sanırım bilmiyorum biraz düşünmem lazım
woledde daha rahat edersin ama elindeki bezdeki tozu hiç silkmeden kaldırmadan tekte tüm monitörü silersen woled bile dayanmazyeni geleceklerin fiyatları cok daha fazla olmaz mi birde bir şey daha soracagım aqwmg alsam temizlik konusunda nasıl qd oled gibi sorun yaşarmıyım çizilme leke dağılması gibi distile su ve %70 ipa var elimde onları kullanacagım.
okula dönüş paybackiyle 30k ya geliyor sanırım bilmiyorum biraz düşünmem lazım
temizlik konusu ondada cok sıkıntı olacaksa mini led önerin olur mu peki30k olan paranı harcamayıp tutsan o zaman gelecek monitörü alır üstüne para artar sanki
ama qd sonuçta temizlemekte sıkıntı yaşıyorsan qd alma
woledde daha rahat edersin ama elindeki bezdeki tozu hiç silkmeden kaldırmadan tekte tüm monitörü silersen woled bile dayanmaz
burnin ömrü sıkıntı değilse olmaztemizlik konusu ondada cok sıkıntı olacaksa mini led önerin olur mu peki