Poco F 9 Ailesi Kazık Fiyatlar

Cihan karasu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
952
şu alttaki fiyatlar asatmaya utanmadınız mı ? , sorarak başlıyorum 60 k lık ultra modeli bile 85 k , sayın forumdaki arkadaşlarım , abilerim , ablalarım siz ne düşünüyorsunuz ?

1788282444511.webp

bir de utanmadan meydan okuyarlar mış siz kimsiniz ?

1788282514900.webp

konumlandırmayı özetlemeye gerek yok :

( utanmadan link isteyenler olursa sahibinden 3.köprüyü satıyorum onun ilanını atıcam )

şu alttaki fiyatlar asatmaya utanmadınız mı ? , sorarak başlıyorum 60 k lık ultra modeli bile 85 k , sayın forumdaki arkadaşlarım , abilerim , ablalarım siz ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

( utanmadan link isteyenler olursa sahibinden 3.köprüyü satıyorum onun ilanını atıcam )
RAM krizi denilen şeyden öyle oldu her cihaz bu sene.

Xiaomi 17 ile Poco F9 Pro'nun fiyatı aynı. Komedi.

İhtiyacınız varsa önceki nesil amiral gemilerine cökün. Artık böyle fiyatlar klasik olacak. Xiaomi 18 100k gelir Allah bilir.

RAM krizi denilen şeyden öyle oldu her cihaz bu sene.
bu bir bahane değil , diğer firmalar poco nun çıkardığı fiyattan daha iyi daha ucuza çıkartabiliyorsa sorun ram krizi yada vergi değildir

2026 çıkan telefonlar , kaynak : https://www.epey.com/akilli-telefonlar/cikis-yili/2026/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İhtiyacınız varsa önceki nesil amiral gemilerine cökün. Artık böyle fiyatlar klasik olacak. Xiaomi 18 100k gelir Allah bilir.
ilkte 4 te fiyat açıklandığında dedi galiba şaka yapıyorlar bir kaç saat bekleyeyim fiyatı düzeltirler saat 8 oldu fiyatların bu olduğunu anlayınca boynumdan kaynar sular döküldü

Son düzenleme:

komik ama gerçek. bu ülkemize özgü de değil avrupadaki fiyatlar da bu şekilde

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kupon var fiyat normal
1000018829.webp

komik ama gerçek. bu ülkemize özgü de değil avrupadaki fiyatlar da bu şekilde
avrupada f 9 ultra 16 512 , 300 avroluk inidirim var , 900 - 300 = 600 avroya geliyor , yani avrupada o işler öyle değil

Yeni f9 ultra kuponla 75K fiyat normal

Özelliklerine bir bak istersen fiyatına değecek kadar iyi özellikleri var
bilader dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım

avrupada f 9 ultra 16 512 , 300 avroluk inidirim var , 900 - 300 = 600 avroya geliyor , yani avrupada o işler öyle değil

bilader dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım
arada flash lite ile mesaj atıyor galiba anlamadım ben de

hem mis gibi (!) poco yazılımı hem 1/1.56 inç sensörle fiyatına hiç değmez
Redmi yazılımı atarsın sorun çözülür
(Çindeki redmi k100 pro max ile benzer romu kullanıyorlar)

arada flash lite ile mesaj atıyor galiba anlamadım ben de
Gardaşım 185HZ ekran+8000 mah batarya vs var fiyat normal onu anlatmaya çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,468
Üyeler
202,620
Son üye
oracle1t
Geri