yunusemre.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,833
memnun olan birkaç arkdaşın yorumunu okumuştum ben markayı pek tanımıyorum bir şey demiyimOcypus Delta L36 var o nasıl oda yeni çıkmış piyasaya
memnun olan birkaç arkdaşın yorumunu okumuştum ben markayı pek tanımıyorum bir şey demiyimOcypus Delta L36 var o nasıl oda yeni çıkmış piyasaya
Ocypus iyi marka hocam aklınızda bulunsunmemnun olan birkaç arkdaşın yorumunu okumuştum ben markayı pek tanımıyorum bir şey demiyim
Valla artic aldım sırf soğutucu yuzunden 3 ayda sistemi baştan topladımAynen bu bilgi önemli kardeşimin sistemi toplarken ucu ucuna kurtarmışım![]()
O niye kiValla artic aldım sırf soğutucu yuzunden 3 ayda sistemi baştan topladım
Kasa değiştim e atx kasa aldım anakart değiştim sonra işlemci değiştim sırf artic yüzdenO niye ki
valla reis uyguna ocypus delta a62 ex düştü kule tipi soğutma fiyatı cezbetti çektim onu sıvı soğutmaya vereceğim bütçeyi kenara ayırdım monitör alacamKasa değiştim e atx kasa aldım anakart değiştim sonra işlemci değiştim sırf artic yüzden
Geldikten sonra test edip geri bildirim yaparmısınız? Benimde aklımda var.valla reis uyguna ocypus delta a62 ex düştü kule tipi soğutma fiyatı cezbetti çektim onu sıvı soğutmaya vereceğim bütçeyi kenara ayırdım monitör alacam
tabi ki hocamGeldikten sonra test edip geri bildirim yaparmısınız? Benimde aklımda var.
Hocam kule tipi aldım şuan bi denicem böyle ileride lazim olursa sıvı soğutmaya geçeceğimbu marka fiyat performans olarak başı çeker, paranız buna yetiyorsa gayet işinizi görür.
eğer bütçe çıksaydı bunu alın derdim.
Dostum geldi işlemci soğutucu kurdum şu an boştaki sıcaklığı bu şekilde dün akşam kurdum mx-4 Termal macun var işlemci ryzen 7 9800x3dGeldikten sonra test edip geri bildirim yaparmısınız? Benimde aklımda var.