Dershane mi 345 Allstar mı, Evde Kendi Programım mı?

ucankebab

80+
Reaksiyon skoru
1
Meslek lisesinden mezunum ve son 2 senedir neredeyse hiç ders çalışmadım, kitap bile açmadım. Bu sene mezuna kaldım. Başta dershaneye gitmeyi düşünüyordum fakat derece yapan veya benim gibi sıfırdan ya da benim gibi altyapıyla başlayıp dershaneye giden kişileri dinledikten sonra dershaneye gitmekten biraz vazgeçtim ve evde çalışmaya karar verdim. Şu an aklımda dörtseçenek var.

345 Allstardan ayt paketini almak.
Kendim bir program hazırlayıp youtubeden çalışmak.
Ankara Tuzluçayır'daki Matbir Dershanesi'ne gitmek
Baykuş Mentörlük YKS Koçluk + Deneme Kulübü

Temelim çok zayıf olduğu için hangisinin benim için daha mantıklı karasızım konuştuğum herkes başka bişey söylüyo. Hangisi benim açımdan daha mantıklı olur ?

Özellikle bu seçeneklerden birini deneyimlemiş olanların veya benim gibi mezuna kalıp sıfırdan başlayanlar yardımcı olursa çok iyi olur

İlk olarak burada dershanenin nasıl olduğu önemli. Bu işi cidden hakkını vererek yapanlar olduğu gibi sadece ders kaynatip kendini makara sanan elemanların gittiği, hocaların da bu öğrencilere ayak uydurduğu dolu dershane var eğer düzgün bir dershane varsa 2 yıldir calismayan sen için kesinlikle dershane daha iyi olur çünkü evde çalışanların çoğunluk o tempoyu sağlayamıyor çelik gibi bir irade lazım

Guzel dershane yoksa boşuna para verme evde calis ama disiplinini bugünden koy hiçbir gün aksatma o çalışma alışkanlığa dönüşsün

Son düzenleme:
Meslek lisesinden mezunum ve son 2 senedir neredeyse hiç ders çalışmadım, kitap bile açmadım. Bu sene mezuna kaldım. Başta dershaneye gitmeyi düşünüyordum fakat derece yapan veya benim gibi sıfırdan ya da benim gibi altyapıyla başlayıp dershaneye giden kişileri dinledikten sonra dershaneye gitmekten biraz vazgeçtim ve evde çalışmaya karar verdim. Şu an aklımda dörtseçenek var.

345 Allstardan ayt paketini almak.
Kendim bir program hazırlayıp youtubeden çalışmak.
Ankara Tuzluçayır'daki Matbir Dershanesi'ne gitmek
Baykuş Mentörlük YKS Koçluk + Deneme Kulübü

Temelim çok zayıf olduğu için hangisinin benim için daha mantıklı karasızım konuştuğum herkes başka bişey söylüyo. Hangisi benim açımdan daha mantıklı olur ?

Özellikle bu seçeneklerden birini deneyimlemiş olanların veya benim gibi mezuna kalıp sıfırdan başlayanlar yardımcı olursa çok iyi olur
Ben 345 allstar aldım hocam 1 yıllık tahtapp ve 1 aylık koçluk veriyor ilk izlenimlerim düzenli olarak kullanılıp ekstra kaynaklarla da desteklendiğinde başarılı olunabilir. Bu tabii ki tartışılan bir konu 1 aylık koçluk için de illa koç ile yüzyüze görüşmen gerekiyomuş ben kullanmam muhtemelen. Tahtapp denemedim ama istediğin soruyu sınırsız sorup cevap alabiliyorsun gerçek hocalardan. Bilmiyorum adamlar 62 kitap gönderiyor konu anlatım kitapları ve onlara özel test fasikülü de yanında geliyor. Sana günlük ödevlendirme yapıyor toplamda 4-5 saatlik ödev verdi ilk gün mesela bana yapamadığım soru olunca da ikiz soru tekrar konu anlatımı vesaire seçenekleri de var. Fiyatını hak ediyor mu bilemem ama 200 bin lira verip dershaneye gitmek yerine fena olmayan bir alternatif.

İlk olarak burada dershanenin nasıl olduğu önemli. Bu işi cidden hakkını vererek yapanlar olduğu gibi sadece ders kaynatip kendini makara sanan elemanların gittiği, hocaların da bu öğrencilere ayak uydurduğu dolu dershane var eğer düzgün bir dershane varsa 2 yıldir calismayan sen için kesinlikle dershane daha iyi olur çünkü evde çalışanların çoğunluk o tempoyu sağlayamıyor çelik gibi bir irade lazım

Guzel dershane yoksa boşuna para verme evde calis ama disiplinini bugünden koy hiçbir gün aksatma o çalışma alışkanlığa dönüşsün
Çok dershane araştırdım kızılaydaki odtülüler, ortadoğululara gidenlere sordum hepsi aynı şeyi diyo dershanenin müdürleri ya binanın sahibi yada dershanenin hissedarlarından oluyo öğrencilerle karşılıklı sigara içen müdürler duydum, eğitim için değilde para için ordalar. Butik dershanelere gelirsekte onlarda ateş pahası eğitimleri iyi ama o kadarda para harcamak istemiyorum. Giden kimse reklam yapan dershanelere gitme diyo nerdeyse reklam yapmayan dershane yok yapmayanlarda butikler işte. Evde çalışma düzeninide başlarda çok zorlamayarak arkadaşlarla kütüphanelere giderek alışmayı düşünüyom tyt temeli sürecinde.

Ben 345 allstar aldım hocam 1 yıllık tahtapp ve 1 aylık koçluk veriyor ilk izlenimlerim düzenli olarak kullanılıp ekstra kaynaklarla da desteklendiğinde başarılı olunabilir. Bu tabii ki tartışılan bir konu 1 aylık koçluk için de illa koç ile yüzyüze görüşmen gerekiyomuş ben kullanmam muhtemelen. Tahtapp denemedim ama istediğin soruyu sınırsız sorup cevap alabiliyorsun gerçek hocalardan. Bilmiyorum adamlar 62 kitap gönderiyor konu anlatım kitapları ve onlara özel test fasikülü de yanında geliyor. Sana günlük ödevlendirme yapıyor toplamda 4-5 saatlik ödev verdi ilk gün mesela bana yapamadığım soru olunca da ikiz soru tekrar konu anlatımı vesaire seçenekleri de var. Fiyatını hak ediyor mu bilemem ama 200 bin lira verip dershaneye gitmek yerine fena olmayan bir alternatif.
Bi kaç sorum olcak.
Sistem kişinin seviyesine göre kişisel ders çalışma programı yapıyomu kısaca hazır bulunuşluk sınavında yaptığım sonuca göre seviyem için haftalık hangi gün hangi saat hangi konuya derse çalışacağımı söylüyomu ?
Sıfırdan başlayan birisine uygunmu sence
paketlerden sadece ayt paketinimi almam lazım hem tyt hem ayt için
türkiye geneli denemeler kaç haftada bir oluyo
şuanlık memnunmusun ?

Bi kaç sorum olcak.
Sistem kişinin seviyesine göre kişisel ders çalışma programı yapıyomu kısaca hazır bulunuşluk sınavında yaptığım sonuca göre seviyem için haftalık hangi gün hangi saat hangi konuya derse çalışacağımı söylüyomu ?
Sıfırdan başlayan birisine uygunmu sence
paketlerden sadece ayt paketinimi almam lazım hem tyt hem ayt için
türkiye geneli denemeler kaç haftada bir oluyo
şuanlık memnunmusun ?
Şöyle söyleyeyim benimde ilk günüm sistemi bende daha çok yeni tanıyorum o yüzden bildiğim kadarıyla cevap vercem.
1.Sistem tam olarak kişinin seviyesine göre değil de konu anlatımı dinleyip ona özel test kitabındaki soruları çözdüğün zaman doğru yanlışlarına göre sana ayrı ödevlendirme yapıyor, yani yanlışlarının daha çok üzerine gitmeni sağlıyor. Hazır bulunuşluk testini deneyimleyemedim üzerindeki QR ı okuttuğum zaman hata veriyor fakat onu da çôzersem bilgilendireceğim. Sistem senin hangi saatte hangi konuyu çalışacağını belirtmiyor sana 5-6 saatlik bir ödev hazırlıyor sende göndermiş oldukları kitap üzerinden yapıyorsun. Yani sana tam anlamıyla bir program sunmuyor.
2.Sıfırdan başlayan birisi için biraz eksik kalabilir bir koç ile de görüşülüp haftalık ders plan programı yapılabilir öyle ilerlemen daha doğru çünkü allstar seni bu konuda biraz serbest bırakıyor.
3.ALLSTAR Koduyla YKS için alanın ne ise (mesela benimki sayısal) o kitap setini satın alıyorsun.
4. Eğer dershaneye gitmicem diyorsan en azından bir dershanenin deneme kulübüne gitmen şart. ALLSTAR üzerinde yaklaşık 31 deneme var bunların yaklaşık 10 tanesi 2024 , 11-12 tanesi 2025, 10 tanesi de 2026-2027 yılı deneme sınavları. 2024 ve 2025 deneme sınavlarını kendinde gün ve saat belirleyip yapabilirsin sistem çok geniş bir aralık belirtmiş yani ben sana denemeyi veriyorum istediğin zaman çöz demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,392
Üyeler
202,603
Son üye
eminnbaba
Geri