100-120 Bin TL Arası Toplama Sistem Önerisi

Taksitli alıcam hocam 6 ay peşin fiyatına taksit mevzusu vardı ince hesapta o yuzden oem paketlere bakıyorum
Teker Teker toplasan daha iyi gibi incehesap gaming gecesi bekle aradada vatan büyük indirimler yapıyor takip et yakınında bilgisayarcı varsa toplatırsın zaten ben öyle yaptım ve çok iyi bir şekilde topladım 115kya 140klık sistem topladım.

Teker Teker toplasan daha iyi gibi incehesap gaming gecesi bekle aradada vatan büyük indirimler yapıyor takip et yakınında bilgisayarcı varsa toplatırsın zaten ben öyle yaptım ve çok iyi bir şekilde topladım 115kya 140klık sistem topladım.
güzel yapmışsınız hocam ben biraz oldu bitti ye getirmek istiyorum gibi aslında çünkü malum ekonomide sürekli bir şeylerin fiyatı artıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekstra olarak bilgisayarı kendim de toplarım onda sorun yok daha önce yaptığım bir şey eski bilgisayarım sağolsun.

Bende sonradan bakan varsa aklını kullanmak zorunda kalmasın diye yazdımdı problem yok. Ama ne ara 120k 5070 ti için yetmemeye başladı nasıl rakamlar bunlar.
walla eudan bakıyorum, tek fark kendi ,stediklerim ekliyorum buranın oem fiyatına geliyor..
tek fark 360mm sogutucu ve 2tb ssd..psu da 850w platin vs..
2.webp

aynen hocam ya,
28 aralık 25 re 32gb cl36 6000mhz, b840m akart 7500f, rtx 5070 zotac solid sistemi 52k ya aldım pesin 3, bankada 2 yaptı 5 taksit.
arkadasada 5070 toplarım 70/80k dedik mort olduk. fiyatlar absurt olmus walla..

aynen hocam ya,
28 aralık 25 re 32gb cl36 6000mhz, b840m akart 7500f, rtx 5070 zotac solid sistemi 52k ya aldım pesin 3, bankada 2 yaptı 5 taksit.
arkadasada 5070 toplarım 70/80k dedik mort olduk. fiyatlar absurt olmus walla..
sormayın, nereye el uzatsak elimiz yanıyor...

sormayın, nereye el uzatsak elimiz yanıyor...
walla haklısın..
enalt seviye bilesen oemler bile 120k civarı,zaten uğrate secenek dogru durust yok varsada absurt fark çakıyorlar.
kendim secip toplayayım diyorum, min 140k lara cıkıyorum 5070 te.
eudan toplayım diyorum ram,ssd, ekart yapay zeka vs den dolayı cazip olacak fiyat yok..

Yakın zamanda 100-120k arası kasa toplamayı düşünüyorum. Aklımda 5070 yada 5070TI li AMD işlemcili bir sistem var 32gb Ram falan fakat oem paketlerde kullanılan Psu ve Ram markaları tatmin etmiyor bu yüzden sistem öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
2. Ek 5070 ti al 80kya güzek parçqlar slursjn knk

Bende 5070 solid var testte 75 gormemişti.
Oyunlarla işim yok.

Patta almış zannedersem 122.5kAlıntıyı görüntüle
Hocam 65 e iyi mi? sizce

Bugun anlık hevesle almış bulundum

Bi yerden başlamak lazım sonuçta

Hocam 65 e iyi mi? sizce

Bugun anlık hevesle almış bulundum

Bi yerden başlamak lazım sonuçta
65 e bilemiyorum valla.
Yarın, bugunun fiyatlarınıda arar oluyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,012
Üyeler
202,464
Son üye
alejandr0
Geri