Ryzen 9 9950x3d RTX 5080 Sistem Tavsiye

13.200 çok uçuk bir fiyat mı hocam bir tık yüksek kalıyor evet ama taksitten yararlanmak için değerlendirsek
Valla size almayın diyemem çünkü kendim zamanında plat Corsair psu ya 12k bayıldım :D Uzun zamandır da stokta yok o ayrı.

hocam bonusun ödemesi ayın 9'unda world'ün 19unda şuan arada kaldığım tek konu o :D
O zaman takibe alıp stok az kalması durumunda ödeme tarihine bakmadan çekersiniz. Yok stok kalırsa o haldekesim tarihinden sonra alırsınız. Bu arada belki incehesapta gaming gecesinde güzel bir PSU gelir belli olmaz. Ama tüm bu olasılıklar yanında fiyat da artarsa bilemem. :D Tamamen şansınıza kısacası.

O zaman takibe alıp stok az kalması durumunda ödeme tarihine bakmadan çekersiniz. Yok stok kalırsa o haldekesim tarihinden sonra alırsınız. Bu arada belki incehesapta gaming gecesinde güzel bir PSU gelir belli olmaz. Ama tüm bu olasılıklar yanında fiyat da artarsa bilemem. :D Tamamen şansınıza kısacası.
hocam 6 bozmaz aslında üstüne 1000 worldpuanda gayet iyiymiş halihazırda 3 parçam kaldı psu'yu bunu çekersem yarın eski rx 6600'ümü satıcam onunla da soğutucuyu alıcam bir tek kasa kalmış olucak satıcı da aynı zaten idefix daha mantıklı muhtemelen onu değerlendiricem bu sefer dünkü gibi bir yanlışlık olmasın attığım linkteki ürün değil mi dün beyazını önermiştiniz hatta

hocam 6 bozmaz aslında üstüne 1000 worldpuanda gayet iyiymiş halihazırda 3 parçam kaldı psu'yu bunu çekersem yarın eski rx 6600'ümü satıcam onunla da soğutucuyu alıcam bir tek kasa kalmış olucak satıcı da aynı zaten idefix daha mantıklı muhtemelen onu değerlendiricem bu sefer dünkü gibi bir yanlışlık olmasın attığım linkteki ürün değil mi dün beyazını önermiştiniz hatta
Evet, linkteki doğru. Satın almadan önce Worldpuan için mobilden katılım sağlamak gerekiyor mu diye mutlaka bakın.

hocam sessiz olması çok önecelik kriterim değil de bu modele içim sinmedi valla
Bu ürünü gördüm konunuzu gördüm işinize yararsa diye paylaştım. Galiba nzxt c1000 almışsınız iyi seçenek sipariş ettiyseniz kalsın, ben de 850w olanını kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,068
Üyeler
203,314
Son üye
StripWeathers
Geri