Babamın Yurtdışı Kimliği ile Bende Gidebilir Miyim

calmioss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
77
Babam belli bi süre Hollanda’da çalıştı ve çalışmaya devam ediyor oranın kimliğine sahip bende yanına gitmek istiyorum veya kimliğini kullanıp Almanya’ya falan gitmek istiyorum bu mümkün mü gidip yaşayıp çalışmak istiyorum nasıl bi yol izlemem lazım yardım eder misiniz

dil bilmen lazım, babanın kimliği dediğin şey ne vatandaşlık mı? öyleyse başvurabilirsin oturum iznine. eğer babanın oturum izni varsa iş biraz karmaşık

dil bilmen lazım, babanın kimliği dediğin şey ne vatandaşlık mı? öyleyse başvurabilirsin oturum iznine. eğer babanın oturum izni varsa iş biraz karmaşık
Yani vatandaşlık mı ne bilmiyorum ama yurtdışı harcı falan ödemiyor aynı bizim TC kimliğimiz gibi kimliği var

Oturum kartım var diyo vatandaşlığı olsa bile söyliycek birisi değil
niye ajan mı baban niye söylemesin ki anlamadım. oturum kartı varsa vatandaşlık almamış demek oluyor. oturum kartı tek başına sana yardım edemez dil falan öğrenmen lazım ama evet teorik olarak babanın orada yaşaması sana yardımcı olur

Vatandaşlığı varsa işin çok kolaylasir da oturum kartinin o kadar faydası olmaz. Hic yoktan iyidir yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,331
Üyeler
203,394
Son üye
yunusdgn
Geri