Müzikler japonca olduğu için kötü gelebilir ve radyoyu kapatabilirsin.Çoğu araçta 2 veya üç tampon ve spoiler var.Harita müthiş.Yarışları ortalama ayarında gamepadle çok rahat birinci olabiliyorum.FH5 e göre çok iyi.Gelişmelerde bence büyük.Biz aldık siz almayın. 4-5-6 uzun süre xbox ve steamden oynadım hiçbir farkı yok. Hudsuz ss alıp atayim aradaki farkı görmezsiniz. Oyundaki arabaların %90ının modifiyesinde sadece 1 ön tampon 1 tane spoiler var. Gelişme hissi yok. Yarışları sadece ramming yaparak kazanıyorsunuz. Müzikleri iğrenç
ben orjinal PS4 kontrolcüsüyle oynuyorum.Ama PS kontrolcüsüyle oynayacaksan tuş ataması yap benceben de 80 saat oynadım ama sonra yaz sıcaklarından oynayamadım
gamepad alıp havalar soğuyunca tekrar oynayacağım, sence gamepad için ne kadar bütçe ayırayım, çok fark ediyor mu gamepad segmenti, 2k-4k-5,6k
tüm seriyi gamepadle oynadım. radyo kapalı müzikler çöp çünkü. Arabaların çoğunda forzanın kendi yaptığı 1 tampon ve L şeklinde spoiler varMüzikler japonca olduğu için kötü gelebilir ve radyoyu kapatabilirsin.Çoğu araçta 2 veya üç tampon ve spoiler var.Harita müthiş.Yarışları ortalama ayarında gamepadle çok rahat birinci olabiliyorum.FH5 e göre çok iyi.Gelişmelerde bence büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben orjinal PS4 kontrolcüsüyle oynuyorum.Ama PS kontrolcüsüyle oynayacaksan tuş ataması yap bence
bu nedir agamspoiler var
Arabaların büyük çoğunluğunda sadece bu spoiler var. O da markalı falan değil forza spoiler. 1 tane çirkin spoiler'a kabulseniz bir şey diyemiyorum sizebu nedir agam