❌İndirim Bitti! Forza Horizon 6 - Steam %15 İndirim

Oyunu ilk çıktığı haftalarda xbox gamepass üzerinden oynayıp fullemiştim neredeyse

Biz aldık siz almayın. 4-5-6 uzun süre xbox ve steamden oynadım hiçbir farkı yok. Hudsuz ss alıp atayim aradaki farkı görmezsiniz. Oyundaki arabaların %90ının modifiyesinde sadece 1 ön tampon 1 tane spoiler var. Gelişme hissi yok. Yarışları sadece ramming yaparak kazanıyorsunuz. Müzikleri iğrenç
Müzikler japonca olduğu için kötü gelebilir ve radyoyu kapatabilirsin.Çoğu araçta 2 veya üç tampon ve spoiler var.Harita müthiş.Yarışları ortalama ayarında gamepadle çok rahat birinci olabiliyorum.FH5 e göre çok iyi.Gelişmelerde bence büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de 80 saat oynadım ama sonra yaz sıcaklarından oynayamadım :ROFLMAO:
gamepad alıp havalar soğuyunca tekrar oynayacağım, sence gamepad için ne kadar bütçe ayırayım, çok fark ediyor mu gamepad segmenti, 2k-4k-5,6k
ben orjinal PS4 kontrolcüsüyle oynuyorum.Ama PS kontrolcüsüyle oynayacaksan tuş ataması yap bence

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Müzikler japonca olduğu için kötü gelebilir ve radyoyu kapatabilirsin.Çoğu araçta 2 veya üç tampon ve spoiler var.Harita müthiş.Yarışları ortalama ayarında gamepadle çok rahat birinci olabiliyorum.FH5 e göre çok iyi.Gelişmelerde bence büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben orjinal PS4 kontrolcüsüyle oynuyorum.Ama PS kontrolcüsüyle oynayacaksan tuş ataması yap bence
tüm seriyi gamepadle oynadım. radyo kapalı müzikler çöp çünkü. Arabaların çoğunda forzanın kendi yaptığı 1 tampon ve L şeklinde spoiler var

4 5 ten aşırı farkı yok ama map gerçekten çok güzel bence. İlk bi moza r5le girdim bi 10-20 saat vs takıldım belki. Biyerden sonra çok yoruyor evet zevkli ama süreklilik zor yani sıkıyor. Yarışlar onla kazanmak için fazla zor oluyor uzman seviyeleri ve üstünde. Dualsense e geçtim birkezdaha aşkrı zevk aldım. Gamepass bitesiye bir ayım vardı 30 saat oynamışımdır heralde. İndirimlerde alınabilir ama sizde aşırı oynamazsınız emin olun. Klasik bir oyun süresi kadar. Tek artısı şimdi oynar sıkılır üç beş ay sonra yine girip aşırı zevk alabilirsiniz. Bence bu oyunların en büyük artısı o. Multi kısmı beni ilgilenndirmiyor o eleyici modu vs yani. Bana saçma geliyor. Modifiye yine yok bu arada. Bişeyler çizmekte en sonra gereksiz zordu. Bende gizel bi indirimde ilerde almayı düşünüyorum tekrar

Arabaların büyük çoğunluğunda sadece bu spoiler var. O da markalı falan değil forza spoiler. 1 tane çirkin spoiler'a kabulseniz bir şey diyemiyorum size
1788380122014.webp

fotoyu reddit'ten sitemini bildiren birinden aldım. Bir sürü konu var böyle. Oyun çıkmadan önce modifiye şöyle iyi böyle iyi diye paylaşım yapıyorlardı.

Geri