Gta 6 İçin Am4 Sistem Önerisi

gikas

80+
Reaksiyon skoru
0
Hali hazırda RTX 4060 AMD RYZEN 5 5600X VE 32GB LIK AM4 BİR SİSTEMİM VAR 2024 başlarında kendim toplamıştım GTA 6 için ps5 proya mı geçmeliyim yoksa hali hazırdaki bilgisayarımı mı güçlendirmeliyim kararsız kaldım ps kullanan birisi değilim alırsam sadece gta 6 için almış olacağım eğer pc yükseltmeyi düşünürsemde kasam elverişli DLSS 5 için 5000 serisini düşünüyorum işlemci darboğaz yapmicak şekilde hangi sistemi önerirsiniz?

Eğer dediğiniz gibi sadece GTA 6 oynarım Ps5 pro ile başka bir işim olmayacak diyorsanız, Pc ye yükseltme yapmanız çokda gerekli değil. GTA 6'nın Pc için ne zaman geleceği de henüz belli değilken ve online modunun da ne durumda olacağı bilinmezken PC'de GTA beklemek mantıklı bir iş değil bence. Sadece oynanacak Story mod var şuan elde. Ps5 Pro alıp GTA 6'yı erkenden oynayıp Ps le de işiniz olmadığına göre satıp bilgisayarınızı ona göre tekrar yükseltebilirsiniz. Online mod ve pc mod geldiğinde Pcden oynamaya devam edebilirisiniz. Tek zarar GTA 6 yı satın almanız olacak.

Hali hazırda RTX 4060 AMD RYZEN 5 5600X VE 32GB LIK AM4 BİR SİSTEMİM VAR 2024 başlarında kendim toplamıştım GTA 6 için ps5 proya mı geçmeliyim yoksa hali hazırdaki bilgisayarımı mı güçlendirmeliyim kararsız kaldım ps kullanan birisi değilim alırsam sadece gta 6 için almış olacağım eğer pc yükseltmeyi düşünürsemde kasam elverişli DLSS 5 için 5000 serisini düşünüyorum işlemci darboğaz yapmicak şekilde hangi sistemi önerirsiniz?
GTA 6 sistem gereksinimleri açıklanmadan ne yapsan boş bence

PS5 Pro 65-70k şuanda, o fiyata eğer DDR4 sistemde kalacaksanız 5070 ve 5800x3d işlemci upgrade yapabilirsiniz. DDR4 kalmayacaksanız sisteminizi satıp DDR5 de geçebilirsiniz (mantıklı olan bu) ancak diğer sistem bileşenleriniz tam olarak ne onu yazmamışsınız, fiyat olarak ne eder bilemiyorum. Örneğin diğer bileşenlerinizi yazmadığınız için DDR4 de dediğim upgrade i yapsanız dahi PSU nuz yetecek mi onu da bilemiyorum.

Son düzenleme:
ps den hiç anlamam anlayan biri yardımcı olursa sevinirim düz normal ps5 ile pro arasındaki farkı herkes sadece depolama alanı ve 60fps diyor ama gta 6 için ps5 e göre daha gerçekçi görünüp gene 30fps 45fps civarı göstereceğini söyleyenler var sizce ne olur 30fps de oyun oynamaya aşina birisi değilim kasarak oyun mu oynayacağız nasıl olacak

amacın gta 6 oynamak ise xbox series s alabilrisiniz sonuçta oda iyi yada kötü gta 6 yı oynayıp bitirebiliceginiz türkiye içindeki en ucuz cihaz bence pc satıp ps5 veya pro ya para yatırılmaz çok şişti fiyatları series s daha mantıklı

Ekran kartını yapıyosan 9070 yap (2nci el daha iyi olur)

Yada ps5 al ps5 pro almaya değeceğini sanmıyorumi

2 sene var pc ye çıkmasına gta 6 nın

knk şunu biliyoruz ps5 ekran kartı gücü olarak ortlama 3060-3060ti arası kabul ediliyor yani 4060 da story modda işini görür.

ps den hiç anlamam anlayan biri yardımcı olursa sevinirim düz normal ps5 ile pro arasındaki farkı herkes sadece depolama alanı ve 60fps diyor ama gta 6 için ps5 e göre daha gerçekçi görünüp gene 30fps 45fps civarı göstereceğini söyleyenler var sizce ne olur 30fps de oyun oynamaya aşina birisi değilim kasarak oyun mu oynayacağız nasıl olacak
amacın gta 6 oynamak ise xbox series s alabilrisiniz sonuçta oda iyi yada kötü gta 6 yı oynayıp bitirebiliceginiz türkiye içindeki en ucuz cihaz bence pc satıp ps5 veya pro ya para yatırılmaz çok şişti fiyatları series s daha mantıklı
Şahsi fikrim, ne xbox a ne de ps5 e para yatırılmaz. PS veya Xbox kolu aldığınızda zaten aynı işlevi Pc de görüyor.

knk series s ile maks 30 fps çamur grafikt modu ile açacak gibi

knk yeter sadece rtx 4060 satar 5060 alırsın 1k 2k ekleyerek sonra devam et ilerie 5600x ide r7 5800x yükseltsen çok daha iyi olur yada direk ramlerini sat am5 geç masrafsız

PS5 Pro 65-70k şuanda, o fiyata eğer DDR4 sistemde kalacaksanız 5070 ve 5800x3d işlemci upgrade yapabilirsiniz. DDR4 kalmayacaksanız sisteminizi satıp DDR5 de geçebilirsiniz ancak diğer sistem bileşenleriniz tam olarak ne onu yazmamışsınız, fiyat olarak ne eder bilemiyorum. Örneğin diğer bileşenlerinizi yazmadığınız için DDR4 de dediğim upgrade i yapsanız dahi PSU nuz yetecek mi onu da bilemiyorum.
psu 750w+ sliver olması lazım anakartta asus rog strix serisinden 2tb da depolama var kasada soğutma blokları da sistem yükseltmeye elverişli ama anakartı değişmeye kalktığımda çok masraf çıkaracaktır o yüzden sistemimim satmayı düşünmüyorum.

psu 750w+ sliver olması lazım anakartta asus rog strix serisinden 2tb da depolama var kasada soğutma blokları da sistem yükseltmeye elverişli ama anakartı değişmeye kalktığımda çok masraf çıkaracaktır o yüzden sistemimim satmayı düşünmüyorum.
O halde PS için ayırmayı düşündüğünüz bütçenizi 5800x3d ve RTX 5070 vs ye ayırıp upgrade atarsınız, 2k da rahatça ne isterseniz oynarsınız. DDR4 de kalmayı düşünüyorsanız en mantıklı senaryo bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,294
Üyeler
202,562
Son üye
Yiğit__Efe._
Geri