🔥İndirim 🔥 Apple Usb-C - Lightning Kablosu 1m - 599tl 🔥

DrequanN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
662
Ürün Linki --------> Apple USB-C - Lightning Kablosu 1M
1788441336556.webp
1788441355551.webp

dokuma kablo bile değil dehşet pahalı bence apple olmasının hiçbir espirisi de yok. almayın 1 yıl falan maks ömrü sonra köklerinden soyulmaya başlar temassızlık olur
örgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocam

2021'den belli orijinal kullanıyorum. Örgü veya düz kabloları kullananlardan daha memnunum

örgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocam
Kabloyu düzgün kullanırsan o kadar gider zaten şarjda kullananlar 1 yıl geçmeden haşat eder bunları

650 liraya 65w spigen adaptör ve 2 metre örgümsü kaplamalı usb c kablosunu almıştım apple para tuzağı herşeyiyle

Benim gibi bir kullanıcı ise ömrünün sonuna kadar kullanır bozulmaz teknoloji değişir bir kenarda kalır 80 sene dayanır bana Apple’ın 10 yıllık bir kablolu iPhone 6 kutusundan çıkan kulaklığının kablosunu koparmaya çalıştım ellerim harap oldu öyle sağlam kokmuyor bir türlü

4. senesinde kablonun paçavrası çıktı, hala gidiyor ancak ne kadar daha gideceği meçhul. Bu fiyata en az 2-3 yıl dayanacak 2 kablo birden alırsınız.

Benim bütün apple kablolar giriş kısımlarından kopuyor çok kibar ve nazik davransam bile :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,607
Üyeler
202,663
Son üye
erdemmertt
Geri