30-35 Bin Civarında Bilgisayar Önerisi ?

YudaHH

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Herkese iyi günler, düşük bir bütçeye sahibim, ortalama 30-35 bin civarında bir bütçem var (sonradan yükseltebilirim parçaları) Belli başlı oyunlar oynatacak bir bilgisayar bulabilmem ya da toplayabilmem mümkün mü? Fazla yeni ve modern oyunlar oynamıyorum, genelde rekabetçi oyunlar ve Roblox oynuyorum, bazen ise Blender, Visual Studio Code gibi şeyler kullanıyorum.

Şuan kullandığım bilgisayar RX570'e sahip, yani baya bir eskidi. Pandemiden beri beni götürse bile yolumu ayırma vakti geldi. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
[Monitör ve ekipman fiyatı dahil değil, tek tek parçaları alıpta birleştirebilirim.]

Herkese iyi günler, düşük bir bütçeye sahibim, ortalama 30-35 bin civarında bir bütçem var (sonradan yükseltebilirim parçaları) Belli başlı oyunlar oynatacak bir bilgisayar bulabilmem ya da toplayabilmem mümkün mü? Fazla yeni ve modern oyunlar oynamıyorum, genelde rekabetçi oyunlar ve Roblox oynuyorum, bazen ise Blender, Visual Studio Code gibi şeyler kullanıyorum.

Şuan kullandığım bilgisayar RX570'e sahip, yani baya bir eskidi. Pandemiden beri beni götürse bile yolumu ayırma vakti geldi. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
[Monitör ve ekipman fiyatı dahil değil, tek tek parçaları alıpta birleştirebilirim.]
Amd kullanmak ile ilgili bir sorunun yoksa rx6800/5600 lü bir pc zorlanabilir sıkı pazarlık gerekir.

Hocam tavsiyem 2. el olur bu bütçede 0 en iyi am4 toplarsınız ama 2.elde giriş bi am5 sizi rahatlatır ve önünüzü açar bu ilanı buldum bunu alın demiyorum ancak mantık olarak bu bütçedeki 40a kadar olan bilgisayarlara bakın pazarlık yapma payınızda var çok ilan var ve zor satılıyor o yüzden 2. el tavsiye ederim

O Anakarta dönüştürücü alıp bitane daha m2 gen3 ssd takabilir miyim 970 evo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,105
Üyeler
202,505
Son üye
berlingo lover
Geri