%75-80 Gaming Klavye Önerisi

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
86
İyi geceler,

Bütçe belirtmiyorum, içime sinen her şeyi alabilirim. 9800X3D-5070Ti'li sistem dizdim, sistemime yakışır bir şey olsun istiyorum; bu demek değil ki illa pahalı olacak, yanlış anlaşılmak istemem. Güzelse 1000 TL'ye de olur yani. Zamanımın çoğunu LoL oynayarak geçireceğim, bence mouse-klavye hakimiyeti her şey. %75 mi alsam yoksa %80 mi bilemedim. 75'de tuşlar bitişik oluyor, zhonya falan basarken zorlanabilirsin diyorlar. Her ikisinin de önerisine açığım. Önerirken hangisini tercih etmem gerektiğini de yazarsanız sevinirim. Mediamarkt-Vatan gibi yerlerde teşhirde ürün bulamadım, deneyemiyorum. Kör atış olacak. Sizlere güveniyorum. Switch falan olayına girmiyorum çünkü bilgi sahibi değilim, evdekileri uyandıracak kadar ses çıkartmasın yeter. :D Zaman ayırıp yorum atan herkese teşekkür ederim<3

%75'te tuşların bitişik olması model tasarımına bağlı olanda var olmayanda. Mekanik manyetik isteğin var mı?

%75'te tuşların bitişik olması model tasarımına bağlı olanda var olmayanda. Mekanik manyetik isteğin var mı?
Aynen dediğin gibi doğru, o yüzden hem 75'e hem 80'e açığı. Mekanik-manyetik arasındaki farkı bile bilmiyorum inan. Bir önemi varsa 24 saat LoL oynuyorum yüksek eloda.

Aynen dediğin gibi doğru, o yüzden hem 75'e hem 80'e açığı. Mekanik-manyetik arasındaki farkı bile bilmiyorum inan. Bir önemi varsa 24 saat LoL oynuyorum yüksek eloda.

Manyetikler daha uzun ömürlü ve daha düşük girdi süresi verir.

Mekanik olarak bunlar var.

Manyetik olarakta bu.

Manyetik olarakta bu.

Titan 75 iyi bir klavye değil. Top 75 ise bu bütçede mantıklı değil.

%100 düşünürsen bu güzel
%100 almak istemiyorum asla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Manyetik olarakta bu.
Mouse önerilerin efsane geldi, dm attım hatta. Ama klavyeler çok içime sinmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,495
Üyeler
202,626
Son üye
1menace
Geri