Razer Kishi V3 Pro Xl - 9.399 TL

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,188
Normalde 15-18 bandında satılan bir ürün.

Ülkemizde tablet boyutu (10 inç ve üstü) destekleyen 1-2 model teleskopik gamepad var; bu en iyisi. Bunun dışında iyiden kötüye sırasıyla Gamesir G8 Plus (21.5cm max...) ve BSP D8 Pro(27-28cm'e kadar destekliyor) geliyor.

Birkaç gün önce fiyatı düşmüş. MSRP fiyatı 199 dolar olan bir ürün yani yurtdışı fiyatına alınabilir.

Ülkemizde tablet boyutu (10 inç ve üstü) destekleyen 1-2 model teleskopik gamepad var; bu en iyisi. Bunun dışında iyiden kötüye sırasıyla Gamesir G8 Plus ve BSP D8 Pro geliyor.

Birkaç gün önce fiyatı düşmüş. MSRP fiyatı 199 dolar olan bir ürün yani yurtdışı fiyatına alınabilir.
Hocam bunun gibi bişiy istiyordun ne oldu

Hocam bunun gibi bişiy istiyordun ne oldu
Yok bulamadım hala. BSP D8 Pro ve bu Kishi tek seçenek benim için. Elimdeki tablet 25.3CM genişliğe sahip; kılıfla 26cm de.

BSP D8 Pro aldım ama 3 ayda bozuldu. O yüzden tekrar almak istemiyorum. Bu Kishi de çok para. 6 lira falan olsa düşünürdüm ama; şu an bütçe dışı fazlasıyla.

Neden bütün tableti taşımak istiyorsun elinde bağla düz gamepad koy önüne tableti bir tane kol alıp oyna

Yok bulamadım hala. BSP D8 Pro ve bu Kishi tek seçenek benim için. Elimdeki tablet 25.3CM genişliğe sahip; kılıfla 26cm de.

BSP D8 Pro aldım ama 3 ayda bozuldu. O yüzden tekrar almak istemiyorum. Bu Kishi de çok para. 6 lira falan olsa düşünürdüm ama; şu an bütçe dışı fazlasıyla.
Tableti sırf oyun için mi kullanıyorsun

Neden bütün tableti taşımak istiyorsun elinde bağla düz gamepad koy önüne tableti bir tane kol alıp oyna
Yok, istemiyorum. Yatağa, koltuğa uzanıp kullanıyorum. Moonlight ile resident evil, souls like oyunlar falan akıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tableti sırf oyun için mi kullanıyorsun
Moonlight ile bilgisayarı yansıtıyorum ekrana

Ekler

• 1000145624.webp
    1000145624.webp
    147 KB · Hit: 35

Ülkemizde tablet boyutu (10 inç ve üstü) destekleyen 1-2 model teleskopik gamepad var; bu en iyisi. Bunun dışında iyiden kötüye sırasıyla Gamesir G8 Plus (21.5cm max...) ve BSP D8 Pro(27-28cm'e kadar destekliyor) geliyor.

9K vereceksem kendisi oynayacak, yok öyle şey.🐱🐈🐱

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,375
Üyeler
202,598
Son üye
TheKivircik
Geri