Sizin İçin Dlss5 Belirleyici Bir Faktör Mü?

25k bütçede hangisini alırdınız

• Oy kullanan toplam üye
    28
iyi iyi güzel yeriz. 40 serisi çok göz ardı edildi, çok değer verilmemiş gibi oldu. Bütün yeni güzel şeyleri 50 serisine verdiler.
cok bisey de yok ya. Mfg haric. Asıl 3000 serisine kıydılar 4000 cıkınca

O serilerden bahsetmiyorum rtx 40 üzerine diyorum
Rtx 4070 super+ Gibi kartlarda akıcı dlss5 le oynarsın muhtemelen
benim arkadaşta r 9 7845hx di sanırım rtx 4070 laptop gpu var orta grafiklerde 1080p de 50 fps alıyordu dlss 5 ile cyberpunk 2077 de

İlk açıklandığında 2 5090 ile çekmişlerdi videoyu NVidia, birisi sadece DLSS 5 e adanmıştı, şuan demo sürümü yani resmi olmayan sızıntı sürüm ile bile oyundan oyuna değişiyor ama 1440p de düzgün FPS alabiliyosun cyberpunk gibi oyunlarda bile, evet PT gibi fps düşürüyor ama zaten 500 fps almana gerek yok.

Resmi sürüm çıktığında ve oyun yapımcıları kendi motorlarına resmi olarak entegre etmeye başladığında bence daha optimize çalışıcak. Hele MFG ile falan birleştirince bence akar gider.

İlk açıklandığında 2 5090 ile çekmişlerdi videoyu NVidia, birisi sadece DLSS 5 e adanmıştı, şuan demo sürümü yani resmi olmayan sızıntı sürüm ile bile oyundan oyuna değişiyor ama 1440p de düzgün FPS alabiliyosun cyberpunk gibi oyunlarda bile, evet PT gibi fps düşürüyor ama zaten 500 fps almana gerek yok.

Resmi sürüm çıktığında ve oyunlar entegre etmeye başladığında bence daha optimize çalışıcak. Hele MFG ile falan birleştirince bence akar gider.
5 kata yakın performans elde etmişler duyurudan beri. Yeni sürüm gelecekmis 5000 serisi icin onda da performans artacakmıs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri