Mchose X9 Siyah Kulaklık 3.499 TL

yeni numara nerden buluyon hacı ve aynı telefondan mı yapiyon ona ben de şaşırdım bayadır düşmüyodu

1. Masaüstünden kayıt olun
Mobil uygulama yerine bilgisayardan, mümkünse gizli sekmeden hesap oluşturun. Telefon yerine “Bunun yerine e-posta kullan” seçeneğini tercih edin.

2. Hesap güvenliğini ayarlayın
Kayıttan sonra Hesabım > Giriş Yapma ve Güvenlik bölümüne girip 2FA’yı mümkünse kimlik doğrulama uygulamasıyla Google Authenticator etkinleştirin. Bu, sonradan telefon doğrulaması istenme ihtimalini azaltabilir.

3. IP ve çerezleri değiştirin
Yeni hesabı farklı bir internet bağlantısı ve daha önce Amazon’da kullanılmamış temiz bir tarayıcıyla oluşturmak, hesapların ilişkilendirilme ihtimalini azaltabilir.

4. Ödeme ve adres bilgilerine dikkat edin
Eski hesapta kullanılan kartı kullanmaktan kaçının. Adres bilgilerinin farklı hesaplarda birebir aynı olması da hesapların ilişkilendirilmesine neden olabilir.

böyle yazmışlar
valla çevrede oluyor da bazen çalışmıyor

sesi çok vasat bilginiz olsun, sadece yer yön anlamak için cs:go,valorant vb oyunlarda çok iyi ve anlaşılır oluyor fakat en ufak bir bass vb duyamazsınız müzik dinlerken. bende var belki 3 saat kullanmışımdır o derece keyifsiz sesi.
Eq yaptin mi ben yaptım ve yeterli yani normal halde kullanırsan bütün kulakliklar zayif zaten iyi markalar zaten genelde kendi eq sunu ayarladığı için bass tizzler iyi geliyo

x9 ve v9 arasında ne fark acaba?

ya ben alamıyorum hata veriyor sürekli nası aldın ne kadara geldi
Öncelikle tarayıcıdan gizli sekmeye giriş yapıyorsun.

Gizli sekme üzerinden amazon.com.tr'ye girip yeni bir Gmail hesabıyla yeni bir Amazon hesabı oluşturuyorsun.

Daha sonra oluşturduğun hesabın ayarlar kısmına girip "Hesabım" bölümüne geliyorsun.

Açılan ekrandan "Giriş Yapma ve Güvenlik" kısmına tıklıyorsun.

Daha sonra çıkan ekranda "2 adımlı doğrulama" kısmına giriyorsun.

Buradan telefon numarasıyla doğrulama yerine uygulama ile doğrulamayı seçiyorsun. Bunun için telefonuna Google Authenticator indiriyorsun.

Google Authenticator üzerinden Amazon hesabındaki iki adımlı doğrulamayı etkinleştiriyorsun. Bu sayede telefondan hesaba giriş yaparken telefon numarası doğrulaması istemeyecek, Authenticator üzerinden aldığın kodu kullanabileceksin.

Burası önemli: İki adımlı doğrulamayı etkinleştirdikten sonra kesinlikle herhangi bir ürün aratması yapma. Artık telefon kısmına geçiyoruz.

Telefonda mevcut Amazon mobil uygulamasının tüm verilerini ve önbelleğini sıfırlayıp telefonu yeniden başlatıyorsun. İstersen garanti olması açısından uygulamayı tamamen silip yeniden de yükleyebilirsin.

Daha sonra gizli sekmede oluşturduğun yeni Amazon hesabına, Amazon mobil uygulaması üzerinden Google Authenticator'dan aldığın doğrulama koduyla giriş yapıyorsun.

Almak istediğin ürünü sepete ekleyip adresini yazıyorsun. Adres kısmındaki telefon numarası bölümüne kendi numaranı yazabilirsin, sorun olmuyor.

Bunları yaptıktan sonra uygulamayı kapatıyorsun.

Tekrar bilgisayardaki gizli sekmeye dönüp hesabına giriş yapıyorsun. Sepete girip ödeme yöntemini ekliyor ve hesaba kaydediyorsun.

Garanti olsun istiyorsan ve imkanın varsa, daha önce farklı Amazon hesaplarında kullanmadığın bir kartın bilgilerini kullanabilirsin.

Ödeme yöntemini ekledikten sonra gizli sekmeyi kapatıyorsun.

Son olarak tekrar Amazon mobil uygulamasına girip sepete geliyorsun. Gizli sekme üzerinden hesaba eklediğin ödeme yöntemini seçerek ürünü sipariş ediyorsun.

Bu şekilde 25O TL indirimle alışveriş yapmış oluyorsun.

Dipnot:
Ben gizli sekme işlemlerini bilgisayardan yaptım. Telefonda da aynı şekilde yapılıp yapılamadığını bilmiyorum. Bu şekilde 3,115₺'ye geldi.

Screenshot_7.webp
Screenshot_6.webp

Öncelikle tarayıcıdan gizli sekmeye giriş yapıyorsun.

Gizli sekme üzerinden amazon.com.tr'ye girip yeni bir Gmail hesabıyla yeni bir Amazon hesabı oluşturuyorsun.

Daha sonra oluşturduğun hesabın ayarlar kısmına girip "Hesabım" bölümüne geliyorsun.

Açılan ekrandan "Giriş Yapma ve Güvenlik" kısmına tıklıyorsun.

Daha sonra çıkan ekranda "2 adımlı doğrulama" kısmına giriyorsun.

Buradan telefon numarasıyla doğrulama yerine uygulama ile doğrulamayı seçiyorsun. Bunun için telefonuna Google Authenticator indiriyorsun.

Google Authenticator üzerinden Amazon hesabındaki iki adımlı doğrulamayı etkinleştiriyorsun. Bu sayede telefondan hesaba giriş yaparken telefon numarası doğrulaması istemeyecek, Authenticator üzerinden aldığın kodu kullanabileceksin.

Burası önemli: İki adımlı doğrulamayı etkinleştirdikten sonra kesinlikle herhangi bir ürün aratması yapma. Artık telefon kısmına geçiyoruz.

Telefonda mevcut Amazon mobil uygulamasının tüm verilerini ve önbelleğini sıfırlayıp telefonu yeniden başlatıyorsun. İstersen garanti olması açısından uygulamayı tamamen silip yeniden de yükleyebilirsin.

Daha sonra gizli sekmede oluşturduğun yeni Amazon hesabına, Amazon mobil uygulaması üzerinden Google Authenticator'dan aldığın doğrulama koduyla giriş yapıyorsun.

Almak istediğin ürünü sepete ekleyip adresini yazıyorsun. Adres kısmındaki telefon numarası bölümüne kendi numaranı yazabilirsin, sorun olmuyor.

Bunları yaptıktan sonra uygulamayı kapatıyorsun.

Tekrar bilgisayardaki gizli sekmeye dönüp hesabına giriş yapıyorsun. Sepete girip ödeme yöntemini ekliyor ve hesaba kaydediyorsun.

Garanti olsun istiyorsan ve imkanın varsa, daha önce farklı Amazon hesaplarında kullanmadığın bir kartın bilgilerini kullanabilirsin.

Ödeme yöntemini ekledikten sonra gizli sekmeyi kapatıyorsun.

Son olarak tekrar Amazon mobil uygulamasına girip sepete geliyorsun. Gizli sekme üzerinden hesaba eklediğin ödeme yöntemini seçerek ürünü sipariş ediyorsun.

Bu şekilde 25O TL indirimle alışveriş yapmış oluyorsun.

Dipnot:
Ben gizli sekme işlemlerini bilgisayardan yaptım. Telefonda da aynı şekilde yapılıp yapılamadığını bilmiyorum. Bu şekilde 3,115₺'ye geldi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
siparişi verdim reis adamsın teşekkürler

bende deniyorum olmadı gizli sekme deneyince yanlışlıkla hem kulaklık uyguna geldi hemde indirimi keşfetmiş olduk
ben sana attığımda 3750 liraydı sen demesen benim de haberim olmazdı 3365e düştüğü :D epeyde veya akakçede bile gözükmüyor iyi denk geldi hayırlı olsun ikimize de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,724
Üyeler
202,701
Son üye
everon07
Geri