Yardım 2 Çamaşır Makinesi Hakkında Yardım

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
504
Arçelik 10121,
Arçelik 10122
Modellerinin arasında kararsız kaldım.
Lütfen öneri verebilir misiniz?

2 arçelik kullandım evde ikiside küflendi çürüdü beyazları tam çıkaramıyordu attık , alman grubu öneririm fiyat performans isterseniz de profilo

madem bu paraları vereceksin o zaman Bosch almanı tavsiye ederim.
9 kg olan modeli : Bosch WGK242Z0TR Çamaşır Makinesi
10 ve 11 kg modelleri de var inceleyebilirsin...
Ben de bunu kullanıyorum. Ablama da aldırdım, fena makine arçeliği boşver. 20 yıl önce arçelik farkı vardı ama artık hepsi salla pati iş yapıyor. Hepsinin malzeme kalitesi aynı.
@Jordison

Bosch çok az su alıyor ama...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 arçelik kullandım evde ikiside küflendi çürüdü beyazları tam çıkaramıyordu attık , alman grubu öneririm fiyat performans isterseniz de profilo
Banyoda mı kullanılmıştı acaba?

Alman grubu ama, alacağın ürün yerli üretim olduktan sonra boşa prestij için para ekstra para vermiş olacağım. Ayrıca alman üretimi olanlar aşırı pahalı. Ek garanti yapmak istediğinde 1 sene, 1 sene olarak yapıyorlar mesela. Makine az su kullanıyor falan.

Bosch çok az su alıyor ama...

Banyoda mı kullanılmıştı acaba?

Alman grubu ama, alacağın ürün yerli üretim olduktan sonra boşa prestij için para ekstra para vermiş olacağım. Ayrıca alman üretimi olanlar aşırı pahalı. Ek garanti yapmak istediğinde 1 sene, 1 sene olarak yapıyorlar mesela. Makine az su kullanıyor falan.
bunlar Series 6 diye geçiyor. Orta model. Series 4 için söylediklerinde haklı olabilirsin. benim Siemens bozulunca tekrar Siemens alayım dedim fakat fiyatlar aşırı pahalıydı. o yüzden biraz araştırma yaparak ve pazarlıkla tavsiye ettiğim modeli aldım...

bunlar Series 6 diye geçiyor. Orta model. Series 4 için söylediklerinde haklı olabilirsin. benim Siemens bozulunca tekrar Siemens alayım dedim fakat fiyatlar aşırı pahalıydı. o yüzden biraz araştırma yaparak ve pazarlıkla tavsiye ettiğim modeli aldım...
Serie 6'nın sadece ilk çıkan varyasyonlarında asıl "fark" diyebileceğimiz sağ ön kısımdan bol su verme özelliği vardı.
Şuan satılan modellerde bu kaldırılmış ve serie 8 modele sanki yeni bir özellik eklenmiş süsü verilerek eklenmiş.
Serie 4 ile serie6 nın arasındaki tek fark buhar + wifi ve wifi olduğu için sensörler vs.
Yıkama yönünden bir fark olduğunu düşünmüyorum.
(Bu bilgiler kesinlik içermez)

Serie 6'nın sadece ilk çıkan varyasyonlarında asıl "fark" diyebileceğimiz sağ ön kısımdan bol su verme özelliği vardı.
Şuan satılan modellerde bu kaldırılmış ve serie 8 modele sanki yeni bir özellik eklenmiş süsü verilerek eklenmiş.
Serie 4 ile serie6 nın arasındaki tek fark buhar + wifi ve wifi olduğu için sensörler vs.
Yıkama yönünden bir fark olduğunu düşünmüyorum.
sen arçelik al en iyisi.
bizi boş ver...

sen arçelik al en iyisi.
bizi boş ver...
Dostum ben sana kötü bişey demedim, böyle yapma.
Yıllık garanti yapmak istiyorum. Başta bende bosch satın alacaktım. Ama 1yıl+1yıl+1yıl garanti uzatmaları çok pahalıya geliyor.
Ve bosch'da sanırım kronik bir sorun varmış. 90 derecede yıkama sırasında deterjan gözünden buhar kaçırıyormuş. Bunları görünce biraz soğudum.

bosch aldık biz hemen bozuldu valla hiç tavsiye etmiyom

Kral profilo bayiliğimiz var. Elektronik ve bu tarz ürünler her zaman şans işidir bunu asla unutma. Maalesef şans işi hangi markayı alırsan al garanti iyi çıkar diyemez kimse çünkü birisi sorun yaşamadı ise diğeri yaşamıştır emin ol. Lakin Arçelik beko bayiliği yapmış birisi olsrakta Bosh Siemens Profilo bsh grubu olarak geçer bunlardan vazgeçme. Gerçek bir garanti istiyorsan paraya kıyıp Samsung bakacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,183
Üyeler
202,817
Son üye
dysmorf
Geri