- Reaksiyon skoru
- 8
Evet aynı soruyu bende soruyorum. Mantıken Nova Elite Omni diye de bir model çıkartmaları gerekiyordu. Belkide bu indirimleri o yüzden yapıyorlar?Hayır çok farklı zamanlarda da çıkmadı. Madem yapacaktınız niye 2 şeyi omni de çözüyorsunuz? Bizim gibilere elite 2 yi aldırmak için mi? Bu mikrofon ve anc sorununun bir kaç ay sonraki modelde çözülmesi gerçekten zoruma gitti. Hayır onu alacağız bu sefer ses kalitesi düşecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Söyledikleriniz pro modeli için doğru ancak nova elite aynı gövdeyi kullanmıyor aynı değiller. Şayet benim ilk başta ilgilendiğim model Nova Pro Omni modeliydi. Ancak mağazalara gidip teşhir deki ürünleri görünce bana hissiyat olarak soru işareti yarattılar. 20k para vereceğim kulaklığın plastik olması beni rahatsız etmişti.Hayırlı olsun bende de nova 7 gen 2 var hocam hevesinizi kaçırmak istemem ama benim kulaklık da bununla birebir aynı tasarımda ve bu işaretlediğim yerlerden çok rahatsız edici seviyede trim sesleri geliyor haberiniz olsun. Nova elite de belki malzemesi farklıdır ama görüntü olarak birebir aynı.
Alıntıyı görüntüle
Ancak Nova Elite de işaretlediğiniz yerler de dahil çoğu noktası tamamen metalden yapılmış. Metal olduğu için trim sesi yapacağını düşünmüyorum.
Elde verdiği güven hissiyatı da keza çok başarılı.