#ggosmanpaşa#
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 661
Devir sayısı: 490
Maksimum kapasite: %93
Bununla bunu karşılaştırın
Pil döngüsü 78
Pil Sağlığı %89
@Tablet123 bi bak istersen
Hiç dışarı çıkarılmayan cihaz nasıl 490 devir yapmış ben ona takıldım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Pil döngüsü 78
Pil Sağlığı %89
Bende m1 var 2020 model ve 200 olmadı. m1 max daha fazla mı güç tüketiyorHiç dışarı çıkarılmayan cihaz nasıl 490 devir yapmış ben ona takıldım.
EvetBende m1 var 2020 model ve 200 olmadı. m1 max daha fazla mı güç tüketiyorya da yaptığı işler kullandığı uygulamalar...
Şarja bağlıyken devir artmıyor ki evdeyken komple pilde mi kullanmış onu çözemedim.Bende m1 var 2020 model ve 200 olmadı. m1 max daha fazla mı güç tüketiyorya da yaptığı işler kullandığı uygulamalar...
Belki şu olmuştur; tamam dikey stantta kullanmıştır harici klavye mouse ile ve bir monitörle ama monitöre bağlıyken cihaz şarjda değildir (bendeki monitörde PD kablo ile bağlı- görüntü aktarırken şarj da ediyor). Bu arkadaş da şarjı bittikçe cihazını şarja takmıştır. Pili korumak için %80 olayına da dikkat etmiş olabilir ama cihazı sürekli şarjda tutmamış olabilir.Şarja bağlıyken devir artmıyor ki evdeyken komple pilde mi kullanmış onu çözemedim.
Pil sağlığı sadece devirle alakalı değil pilin kaç yıllık olduğu ve dış etkenler de etkiliyor baya. İkinci ilandaki büyük ihtimalle komple fişe takılı kullandı.hep erteliyordum üşengeçlikten, %80 e sabitledim şimdi baktım 107 devirde %97 sağlıktaymış benim cihaz da, bu ikinci cihaza ne olmuş da 78 devirde %89 olmuş ya
Performans artıyor haliyle pil tüketimi de artıyorBende m1 var 2020 model ve 200 olmadı. m1 max daha fazla mı güç tüketiyorya da yaptığı işler kullandığı uygulamalar...
Pil sağlıklarında bariz bir ters orantı var. Pil döngüsü az olanın pil sağlığının daha düşük olması şarjın %20-80 dışında olması, cihazın uzun süre yatması, zaman zaman belki de pilin sıfırlanması, sıcağa maruz kalması.... gibi ihtimalleri düşündürdü.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Pil döngüsü 78
Pil Sağlığı %89