Bu kartın karşılığı düz 5070 olmuş. Fiyat çok agrasif olmazsa kimse almaz diye düşünüyorum Nvidia tarafında 5070Ti ile arasında ortalama 15K fiyat farkı var...
ABD hissesi alma, en azından TR de yaşıyorsan alma. Öyle bir hata yapıp aldım aldığım hisse de baya arttı onda sorun yok ama satamıyorum çünkü satarsam...
Sonraki nesili destekleyecek 800 serisi anakartlar, yani Core Ultra 300 gelecek ama 400 de yeni sokete geçecekler.
Bir de kaç kişi aldığı sisteme upgrade...
Zaten en mantıklısı o, neden sistem toplamayı 4-5 aya yayalım yani şuan lazım değilse paramı harcama yapmam gerekene kadar yatırımlarda değerlendiririm veya...
SSD yi bozarsın ona uygun üretilmedi ise, hiç o işlere girme. Bir de 8Gb DDR5 Laptop ramini 2000TL civarına rahat bulursun çok abartılacak bir fiyatı yok.
VPN kullanılırsa ISS genelde ne yaptığını göremez gördüğü tek şey VPN sunucusuna bağlandığın olur. Ancak şöyle bir detay var bu sefer de kullanılan VPN...
270K en mantıklısı bence, hem çoklu çekirdekte 9950X den iyi hem oyun performansı da X3D işlemciler kadar olmasa da fena değil. CS, Valorant gibi rekabetçi...
Hat zayıflaman aşırı fazla, o zayıflama öyle olduğu sürece 35Mbps stabil geliyorsa o bile çok iyi. Bina içi kablolar eski ise yenilemen fayda sağlayabilir.
bu segmentte fiyata göre şaşırdım bende ekrandan kaynaklı fason bir ürün bu donanımda bir ekranı bir araya getiremez çünkü
Sağolasın hocam araştırdım...
Aslında tam tersi, Erazer cihazların markası Medion. Casperin Excalibur alt markası gibi.
1780503447
RAMi DDR4, işlemcisi iyi değil, pili zayıf. Bu üçü...
NFC olan bir cihaz vardır çevrende onunla açarsın en kötü.
1780503058
Enpara önce NFC sonra görüntülü görüşme yapıyordu en son hesap açmak için. NFC yoksa...
Gaming odaklı olan Erazerin ana markası.
Cihazın içindeki donanım çok iyi değil ama o fiyata 3K Oled ekran ve metal kasa güzel. Yine de 14 inç cihazla 16...