Kredi notun çok düşük. Öncelikle herhangi bir kredi kartın var mı kredili ürün kullandın mı? Bankalar ilk kez kredi kartı alacak kimseye yüksek limit vermez...
Yolları biliyorum da telefonun canına okuyor diyorlar.
1789735075
Zaten yeni müşteriyim zamlara sinirlenip iptal ettirdim şimdi daha da pahalı diyorlar.
Harita Ai ile oluşturulacaksa herkes farklı bir tarzla yapar assetleri, iş iyice çorbaya döner. Aynı Promptu 2 ayrı Ai modeline veya aynı modele farklı...
Ailen yasal olarak seni okula göndermekle yükümlü, gitmezsen onlara ceza gelebilir göndermediği için. Herhangi bir dilekçe de bunu yasal kılmaz (geçerli...
Elimde bir bilgisayar var ve elimdeki sistemi de nasıl test edebileceğimi bilemedim. Sistem bir oyun sistemi değil oyun kaldıracağını sanmıyorum ama genel...
Aradım bunları da hizmet vermiyorlarmış bu adreste.
1789664194
Öyle yapacaktım da 30GB hotspot limiti varmış belli yöntemlerle aşayım falan dedim de...
İnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL...
Expo aç kullan, 6400MHz %90 bir sorun çıkarmaz zaten sana %10 denk geldiyse onu o zaman düşünürsün.
1789659391
Cihazda onun Expo profili de varmış zaten...