hardentyson
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Bir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?
Ben 25 30 k ya kadar yaptim bise olmadi direk bankaya cektim haytaBir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?
Hocam direk bende bankaya gelse kimden geldiği belli item sattım da kriptodan çekeceğim diye şüphe ettimBen 25 30 k ya kadar yaptim bise olmadi direk bankaya cektim hayta
kripto vergisi yok daha çıkmadı. En fazla banka sizinle çalışmak istemediğini söyler hesabını kapatır.benim bildiğim düzenli olarak gelirlerde sıkıntıya biniyor iş o da yıllık belirli bir meblağanı üstünde olursa veriyosun ben böyle biliyorum.
ya kanka 10 bin lira para miBir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?