Cs2 İtemi Sattım Kripto Para Vergi

Reaksiyon skoru
29
Bir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?

Büyük miktarlarda takibe düşebilir 250-300k üstü. Bi şey olmaz

10 bin küçük para, bir şey olmaz.
Düzenli olarak on on çekersen ve bu iş bir rutine binerse o zaman vergi ödemen gerekir.

Bir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?
Ben 25 30 k ya kadar yaptim bise olmadi direk bankaya cektim hayta

benim bildiğim düzenli olarak gelirlerde sıkıntıya biniyor iş o da yıllık belirli bir meblağanı üstünde olursa veriyosun ben böyle biliyorum.

bişi olmaz vergilendirme kanunu çıkmadı ve kanunlar geriye dönük çıkmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim bildiğim düzenli olarak gelirlerde sıkıntıya biniyor iş o da yıllık belirli bir meblağanı üstünde olursa veriyosun ben böyle biliyorum.
kripto vergisi yok daha çıkmadı. En fazla banka sizinle çalışmak istemediğini söyler hesabını kapatır.
Vergi çıkarsa dediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
ya kanka 10 bin lira para mi :D adamlar milyonlar cekiyorlar kumarlardan cikiyorlar bir sekilde cok kasmayin bu kadar.

Geri