🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hayırlı olsun. Hangi rengi almıştınız. Resim paylaşma imkanınız var mı. Bende bailey almıştım..ptesi gelir muhtemelen
Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bailey rengi bayadır stokta yoktu ama siz ne zaman aldınız? Kablosuz model değil mi?
2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3 gün önce baktığımda stok bitmişti. Kablosuz model.

Ekler

• 1000084258.webp
    1000084258.webp
    84.3 KB · Hit: 151
Son düzenleme:
Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum.

2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3 gün önce baktığımda stok bitmişti. Kablosuz model.
Sağolsın hocam. Topografik keykap amıştım. Gerekirse onları takarım

Sağolsın hocam. Topografik keykap amıştım. Gerekirse onları takarım
Bu arada klavye kutusunun içinden bu çıkıyor. Desteğe yazdım pazar günleri destek yokmuş yarın cevap vercekler. Ne kodu veriyorlar merak ettim.

Ekler

• 1000084264.webp
    1000084264.webp
    67.5 KB · Hit: 122
Arkadaşlar klavyeye bugün bakabildim. Her tuşa basınca çınlama sesi geliyor. Bu normal değil değil mi?

hocam kulağınızı yaklaştırarak space tuşuna bakma imkanınız var mı. yankı gibi tiz bir ses geliyor.
Hocam bu seviyedeki bir switchte kulağını yaklaştırdığında biraz yay sesi gelmesi normal ama oturma mesafesinden de o ses geliyorsa yağlaması kötü yapılmıştır. Kulağımı yaklaştırınca bende de geliyor o ses ama oturma mesafesinde herhangi bir yay sesi veya ona benzer bir şey duymuyorum.

Hocam bu seviyedeki bir switchte kulağını yaklaştırdığında biraz yay sesi gelmesi normal ama oturma mesafesinden de o ses geliyorsa yağlaması kötü yapılmıştır. Kulağımı yaklaştırınca bende de geliyor o ses ama oturma mesafesinde herhangi bir yay sesi veya ona benzer bir şey duymuyorum.
ulugames ile görüştüm. kutuyu açtığınız için iade almayız diyorlar. jelatilerini bile sökmedim. ama iyi hiç iyi niyetli yaklaşmıyorlar.

hocam yay sesi gibi değil ama bildiğin çınlama gibi. özellikle space tuşunda var. boşluk çok olduğu için baya belli oluyor f75 de yok mesela. w4 switch ile de deneyeyim bakalım

Son düzenleme:
hocam yay sesi gibi değil ama bildiğin çınlama gibi. özellikle space tuşunda var. boşluk çok olduğu için baya belli oluyor f75 de yok mesela. w4 switch ile de deneyeyim bakalım
Hocam o zaman son çare olarak modlamayı deneyebilirsin ulugames yardımcı olmazsa. Yapması çok zor değil zaten.

Ben stabların içine ilk videodaki gibi yara bandı yapıştırmıştım. Space tuşuna da ikinci videodaki gibi kağıt bant yapıştırdım 2 kat. Kağıt bant bana yeterli geldiği için videodaki gibi pamukla doldurmadım kalan kısmı ama sen keyfine göre onu da koyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri