Ortaöğretim Kpss Hakkında Fikir

Erhannqq

80+
Reaksiyon skoru
12
bu sene hem oö kpss ye hem de yks ye giricem meslek lisesinde bilişim okuyorum kpssye de yksye de şu ana kadar hiç çalışmadım açıkçası üni hedefim de Bilgisayar mühendisliği fakat azalan talep beni de etkiliyor işe alımlar az vs vs kpssden bilişim teknisyeni gibi meslekler istiyorum 85 puan civarı ataması şehrimde siz ne önerirsiniz ben açıkçası atanırsam hiç üni okumam diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Zaten atanırsan üniyi okuman çok zorlaşır. Kpss hiç çalışmadıysan bi otur dene derim baya sabır ve emek gerektiren zor bir süreç.

bu sene hem oö kpss ye hem de yks ye giricem meslek lisesinde bilişim okuyorum kpssye de yksye de şu ana kadar hiç çalışmadım açıkçası üni hedefim de Bilgisayar mühendisliği fakat azalan talep beni de etkiliyor işe alımlar az vs vs kpssden bilişim teknisyeni gibi meslekler istiyorum 85 puan civarı ataması şehrimde siz ne önerirsiniz ben açıkçası atanırsam hiç üni okumam diye düşünüyorum
ben tyt çalışmaya başladığım zaman keyfi olarak 2024 ortaöğretime girmiştim 0 çalışma ile 47/7 - 21/3 78,7 puan yaptım. Şimdi giren de çok daha fazla. İyi bir şey için 85tan fazlası lazım bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,909
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri