❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Fe 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 35.499 TL

Düz S25'den ne kadar kötüdür bu FE versiyonlar?
FE serisi genelde A50 serilerinin bir önceki nesil S serisinin işlemcisi ve S serisi kadar iyi olmayan bir 3x telefoto kamera eklenmiş hali. Ben birçok açıdan S serisinden geride buluyorum kendilerini ama fiyat farkı da az olmuyor genelde o yüzden A serisi yerine tercih eden çok oluyor.

Samsung çok şımardı S25 44k falanken bu cihazın ederi 40k falan değildi. Maksimum edeceği fiyatta satılıyor şu anda. İhtiyacı olan alabilir.

S22 yi 14k dan sayıyor hepsiburada , 3 taksit s25fe almaya değer mi?

S25fe kullanıyorum yaklaşık 6 7 aydır gayet memnunum biraz fazla ısınıyor (abartılacak kadar) bu yüzden ekranda 2 3 tane damlacık gibi iz oluştu birde ekran üstü biryere koydukça fazla çiziliyor tabi benim gibi ***** olmayıp kırılmaz ekran taktırabilirsiniz

S22 yi 14k dan sayıyor hepsiburada , 3 taksit s25fe almaya değer mi?
S22'yi sıfır cihaz falan olarak mı veriyorsun normalde ikinci el piyasasından yüksek teklif yapmaz 14k iyiymiş.

Son zamanlarda fiyat olarak avantajlı hiçbir şey görmedim gıda olsun teknolojik alet olsun. Bugün almazsan yarın daha pahalı kuralı işliyor fiyatlar sürekli yükseliyor.

1788778448326.webp

alanlara h.o indirimli fiyata zam geldi

Niye ya güzel cihaz aslında.
Hani çok iyi değil ama gündelik kullanım için kâfi idi.
Tek kötü yanı plastik kasasıydı.
Ne arayüzü hoşuma gitti nede servis desteği servis desteği diğer markaları bilmiyorum ama berbatin berbati bir servis desteği var o şekilde diyim

Ne arayüzü hoşuma gitti nede servis desteği servis desteği diğer markaları bilmiyorum ama berbatin berbati bir servis desteği var o şekilde diyim
Valla hiç honor servisiyle işim olmadı.
O konu hakkında yorum yapmayacağım.
Ama arayüzünü beğeniyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc