• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Fe 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 35.499 TL

S24Fe var bende 2 yıldır. Exynos işlemciler tam bir rezalet donma kasma yok ama ısınma sorunu hiç düzelmedi. O yüzden şarjı 1 günü zor çıkarıyor ve şarj olurken aşırı ısındığı için tam kapasite asla şarj olmuyor watt ölçer kablo var telefonun altına buz aküsü koyunca anca hızlı şarjın watına ulaşıyor öyle bir telefon: D

Oyun oynamıyorsanız güzel cihaz şuan elimde.32 bine almıştım kaçak poco f8 ultra yerine.
Oyunda oynanır. Bence fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondur. Yakın zamanda yeğenime aldık ben iphone 15 kullanıyorum satıp s25 fe alasım geldi androide alışamam diye almadım. Ekranı yapayzekası vs. Gayet yeterli

Oyunda oynanır. Bence fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondur. Yakın zamanda yeğenime aldık ben iphone 15 kullanıyorum satıp s25 fe alasım geldi androide alışamam diye almadım. Ekranı yapayzekası vs. Gayet yeterli
Oynanır da piline yazık oyun için soğutma odaklı telefon öneririm

Batarya normal kullanımda 1 günü çok rahat geçiyor. %20-80 aralığında video, sosyal medya, yazışma vs 5-6 saat çok rahat gidiyor. 0-100 kullanımda daha iyi olacaktır ben tercih etmiyorum. 120 hz ekran, güç tasarrufu açık kullanım fikir vermesi için görsel bırakayım. Ekran parlaklığı yeterli. Çok sıcakta kısıyor ama elimle güneşi kapatayım bakayım diyecek kadar olmuyor kullanılabiliyor. Oyun oynarken ısınıyor ama ben açıkçası sorun yaşayamadım. Donma kasma vb. olmadı. Ana kamera iyi, fotoğraf video başarılı. 2X idare eder. 3X gündüz harici işlevsiz, sensör küçük. Ama gündüz üzmeyecek fotoğraf ve videolar çekebiliyor. Geniş açılı için de 3X ile aynı yorumlar geçerli. Ön kamera yeterli. Her açıdan yeterli bir cihaz. En azından stabil, düzenli güncelleme alıyor. 20Fe den geçtim 5-6 aydır memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Ekler

• 61359.webp
    61359.webp
    50 KB · Hit: 27
Batarya normal kullanımda 1 günü çok rahat geçiyor. %20-80 aralığında video, sosyal medya, yazışma vs 5-6 saat çok rahat gidiyor. 0-100 kullanımda daha iyi olacaktır ben tercih etmiyorum. 120 hz ekran, güç tasarrufu açık kullanım fikir vermesi için görsel bırakayım. Ekran parlaklığı yeterli. Çok sıcakta kısıyor ama elimle güneşi kapatayım bakayım diyecek kadar olmuyor kullanılabiliyor. Oyun oynarken ısınıyor ama ben açıkçası sorun yaşayamadım. Donma kasma vb. olmadı. Ana kamera iyi, fotoğraf video başarılı. 2X idare eder. 3X gündüz harici işlevsiz, sensör küçük. Ama gündüz üzmeyecek fotoğraf ve videolar çekebiliyor. Geniş açılı için de 3X ile aynı yorumlar geçerli. Ön kamera yeterli. Her açıdan yeterli bir cihaz. En azından stabil, düzenli güncelleme alıyor. 20Fe den geçtim 5-6 aydır memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
ön kamerası nasıl güzel çekiyomu yine olsa yine alırmıydın fiyatına değiyomu sence

kalite farkı hissediliyor, ekranın alt kısmında düz serilere göre bir çene oluyor, arka tarafta parlak cam kullanıyorlar, çok leke tutuyor ve görüntüsü kötü yani, kılıf da taksan kötü duruyor, zaten kocaman cihaz, kılıfla daha da büyüyor.
Çerçeve farkını anlamak için 2 cihazı yan yana koymak gerekiyor abartılı bir çerçeve yok, %5-10 kamera kötü, dış kasa malzemesi bir tık zayıf ve işlemci bir tık alt model. bu üç eksi de 10-15K fazla verip Düz seri almayı gerektirmiyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ön kamerası nasıl güzel çekiyomu yine olsa yine alırmıydın fiyatına değiyomu sence
Samsung S24U kullanıyorum ön kamera zayıf hocam, S25FE'ninki de kötüdür. S26 serisini bilmiyorum ama S25 ve önceki serilerde ön kamera ziyadesiyle zayıf

Çerçeve farkını anlamak için 2 cihazı yan yana koymak gerekiyor abartılı bir çerçeve yok, %5-10 kamera kötü, dış kasa malzemesi bir tık zayıf ve işlemci bir tık alt model. bu üç eksi de 10-15K fazla verip Düz seri almayı gerektirmiyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung S24U kullanıyorum ön kamera zayıf hocam, S25FE'ninki de kötüdür. S26 serisini bilmiyorum ama S25 ve önceki serilerde ön kamera ziyadesiyle zayıf
arada 10-15k'dan az fark var.
https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-s25-256-gb-buz-mavisi-p-889950708?merchantId=968 8 bin lira daha fazla ödüyorsunuz.

Otofokus olmadığı için çok iyi diyemeyeceğim ama mesafe iyiyse güzel fotoğraf çekiyor. Bu seride diğer telefonlarla aynı sensörü kullanmışlar. Ön kamera sensörü S25 ile aynı. Açıkçası hiç "çok kötü çekti" demedim. İşimi gördü hep. Ama ooo süper de demiyorsun. Sosyal medyada rahatça paylaşılabilir fotoğraflar çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,622
Üyeler
202,916
Son üye
enesjdod
Geri