Vatan Bilgisayar'dan OEM Paket Alımı ve Güncellemeler

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
70000

Vatan üzerinden bulduğum bu OEM Paketi almak istiyorum bütçem sistemde yapacağım güncellemelerle birlikte 67 bin- 70 bin tl ye kadar maksimum esneyebilir
Güncelleme yapmak istediğim parçalar: Anakart, ekran kartı, kasa, belki işlemci soğutucu

Sistemdeki 5060 ti ekran kartının 8gb vramli modeli yerine +2041 tl verip XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD ekran kartını almak istiyorum özelleştirmelerde makul fiyata bulabildiğim tek 16gb vramli ekran kartı bu aynı zamanda 9060xt zaten ama tek aklıma takılan soru xfx markasını çok bilmiyorum ve bu xfx'in 9060xt si hakkında da pek bir bilgim yok bu sisteme alınır mı alınmaz mı orasını sormak istiyorum bir kere

Sistemde yapabileceğim anakart güncellemelerinden hangisini yapmalıyım o konuda da kararsızım

İşlemci soğutucu konusunda da çok bir bilgim olmadığı için 7500F'i oem paketteki hazır kule tipi soğutucu yeterince soğutur mu yoksa listedeki soğutuculardan birine fiyat farkı koyup geçmem gerekir mi gerekirse hangisine?

Kasa olarakta fazeon yerine 782 tl fark ödeyip msi mag forge modeline geçmek istiyorum

Bu güncellemelerde yapmam gereken güncellemeler hangileri veya genel olarak bu güncellemeleri yaptığımda bu fiyata bu sistemi almak makul mü, yerine daha fiyat performans aynı fiyata şunu alabilirsin diyeceğiniz başka modeller var mı vs. vs.

Yardımcı olursanız sevinirim

Hocam selamlar donanım konusunda öyle ağım şahım bir bilgim yoktur, fakat şuna da bir göz gezdirin isterseniz.

Yani o bütçeler için alınabilecek bir sistem gibi duruyor fakat benim bütçem için değil hocam bu ddr4 bir sistem zaten pek düşünmüyorum yine de teşekkürler

Xfx hakkındaki soruna cevap veriyim iyi bir üreticidir, özellikle 9000 serisinde başarılı işler çıkardılar ondan yana tereddütün olmasın ama genel olarak sistem fiyatına bişey diyemiyorum her şey aldı başını gitti güncel sistemlerin fiyatlarını takip etmeyi bıraktığımdan o konuda bişey demek istemiyorum.

Xfx hakkındaki soruna cevap veriyim iyi bir üreticidir, özellikle 9000 serisinde başarılı işler çıkardılar ondan yana tereddütün olmasın ama genel olarak sistem fiyatına bişey diyemiyorum her şey aldı başını gitti güncel sistemlerin fiyatlarını takip etmeyi bıraktığımdan o konuda bişey demek istemiyorum.
yani ya kendim teker teker toplayacağım ya da indirim bekleyeceğim fiyatlar hakkında şu anda oem paketlerde düz 5060 7500f li sistemler 55-60 binden başlıyor artık fiyatlar hakkında benim de çok bir fikrim yok ama kabaca baktığımda çok uçuk geldi bana fiyatlar ve ufak bir araştırma yaptığımda bunu bulabildim yani ya biraz daha araştırıp indirim bekleyeceğim ya da bunu alıcam bilmiyorum kararsızım şu an

yani ya kendim teker teker toplayacağım ya da indirim bekleyeceğim fiyatlar hakkında şu anda oem paketlerde düz 5060 7500f li sistemler 55-60 binden başlıyor artık fiyatlar hakkında benim de çok bir fikrim yok ama kabaca baktığımda çok uçuk geldi bana fiyatlar ve ufak bir araştırma yaptığımda bunu bulabildim yani ya biraz daha araştırıp indirim bekleyeceğim ya da bunu alıcam bilmiyorum kararsızım şu an
Bu siteden takip edebilirsin dilediğin ekran kartı işlemci vs seçerek

Şu sistem 2 gün önce 9 taksitle satılıyodu amazon'da. Vatan'ın sistemiyle karşılaştırabilirsin fiyat olarak. Fakat bitmiş malesef.
Screenshot 2026-09-07 160311.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,080
Üyeler
203,699
Son üye
lmrylmzl
Geri