saelemaekers
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 70000
AMD R5 7500F - RTX 5060 TI - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5060 TI - A620AM - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vatan üzerinden bulduğum bu OEM Paketi almak istiyorum bütçem sistemde yapacağım güncellemelerle birlikte 67 bin- 70 bin tl ye kadar maksimum esneyebilir
Güncelleme yapmak istediğim parçalar: Anakart, ekran kartı, kasa, belki işlemci soğutucu
Sistemdeki 5060 ti ekran kartının 8gb vramli modeli yerine +2041 tl verip XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD ekran kartını almak istiyorum özelleştirmelerde makul fiyata bulabildiğim tek 16gb vramli ekran kartı bu aynı zamanda 9060xt zaten ama tek aklıma takılan soru xfx markasını çok bilmiyorum ve bu xfx'in 9060xt si hakkında da pek bir bilgim yok bu sisteme alınır mı alınmaz mı orasını sormak istiyorum bir kere
Sistemde yapabileceğim anakart güncellemelerinden hangisini yapmalıyım o konuda da kararsızım
İşlemci soğutucu konusunda da çok bir bilgim olmadığı için 7500F'i oem paketteki hazır kule tipi soğutucu yeterince soğutur mu yoksa listedeki soğutuculardan birine fiyat farkı koyup geçmem gerekir mi gerekirse hangisine?
Kasa olarakta fazeon yerine 782 tl fark ödeyip msi mag forge modeline geçmek istiyorum
Bu güncellemelerde yapmam gereken güncellemeler hangileri veya genel olarak bu güncellemeleri yaptığımda bu fiyata bu sistemi almak makul mü, yerine daha fiyat performans aynı fiyata şunu alabilirsin diyeceğiniz başka modeller var mı vs. vs.
Yardımcı olursanız sevinirim